Dugoočekivani susret „oči u oči“ dve najpopularnije pevačice u Srbiji, kako stvari stoje, neće se desiti!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Svetlana Ražnatović se neće pojaviti na suđenju sa Jelenom Karleušom koje je zakazano za danas u 12 časova povodom tužbe koju je Ceca podnela protiv JK zbog beleške koju je ova iznela na svom „fejsbuk“ profilu prošle godine u novembru. Da li zbog situacije u kojoj se nalazi ili zato što joj trenutno nije do „tužakanja“, Ražnatovićeva neće danas nastaviti borbu za nadoknadu štete, koju joj je, po njenom mišljenju, nanela pop dive.


- Da bi se pojavila na suđenju, Ceca treba da traži dozvolu od Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i da o tome obavesti sud, što ona nije učinila tokom jučerašnjega dana, tako da su male šanse da će danas tražiti i dobiti dozvolu da se pojavi na suđenju - kaže za naš list izvor blizak državnim ustanovama.

Sa druge strane, izvori bliski Karleši nam kažu da će ona danas ipak doći na suđenje, ali se tu, kako stvari stoje, neće sresti sa Ražnatovićevom. Da li će do njihovog susreta doći na proleće, za kada će najverovatnije biti zakazano Cecino svedočenje, zavisi od toga da li će biti potrebe da se Karleuša ponovo pojavljuje na sudu.

U želji da proverimo navode priče, pokušali smo da dođemo do Cecinog advokata Miše Petrovskog, ali nam se on do zaključenja ovog broja nije javio, a potvrdu priče nismo dobili ni od Jelene Karleuše. No, već danas će biti jasno da li su njih dve odlučile da se pogledaju u oči pred sudom ili ne.

Podsećanja radi, „fejsbuk“ beleška Jelene Karleuše, a zbog koje je Ceca odlučila da reaguje tužbom, bila je u njenom prepoznatljivom stilu, a ovo su neki delovi:


- Zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu... Nisi pokušala da ga sprečiš. Na red su došli „zemunci“ i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski - ku**ila si se s tim ubicama. Ah, da, ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom... To što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje.

Ceca traži 10 miliona!

Kako je naš list već pisao, Svetlana Ražnatović traži deset miliona dinara od Karleuše za odštetu. Ovo je prvi put da se medijska borba između dve pevačice prenese na pravosudno polje.

Izvor: alo.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)