Fan: Perica Jovanović, opčinjen likom i delom Svetlane Ražnatović, čitav život podredio je svojoj miljenici, koja mu svojim pesmama pruža neizmernu sreću.

Gotovo da ne postoji osoba koja u najranijoj mladosti nije imala idole. Neki su zbog njih odabrali životne pozive, drugi su se otresali svojih „božanstava" čim bi zamakli u kraj puberteta. Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Lajkovca, Perica Jovanović, koji trenutno boravi u Beču, najveći je obožavalac Svetlane Ražnatović. Po njoj je i dobio nadimak - Cecone.


Od svoje sedme godine skuplja njene albume i postere, ima je istetoviranu na ramenu, a i ceo stan mu je oblepljen Cecinim slikama. Kako kaže, najsrećniji trenutak u životu mu je bio kada je upoznao svoju miljenicu.

Posteri kao tapete


Cecone kaže da najviše voli „izvornu" muziku, „dvojku" kako je u Beču stanovnici poreklom iz bivše Jugoslavije zovu, i da veoma ceni Šabana, Kebu, Ljubu Aličića, Zoricu Brunclik... Ipak, Ceca je nešto posebno.


- Imam sve Cecine albume i stalno ih slušam. U stvari, stalno slušam narodnjake i obožavam svadbe. Seljačko sam dete bez obzira na to što sada već tri godine živim u Beču. Pošto izlazim na mesta gde se skupljaju ljudi iz bivše Jugoslavije i svi znaju da sam najveći Cecin fan, odmah mi puste neki njen hit - priča za Press Cecone, koji iz repertoara svoje ljubimice izdvaja hitove: „Tačno je", „Beograd", „Ja još spavam u tvojoj majici", „Pustite me da ga vidim"...


- Kada sam došao u Beč morao sam da uredim stan baš po mojoj volji i nije me interesovalo šta će drugi da kažu. Jednu čitavu sobu posvetio sam mojoj miljenici. To je prostorija u kojoj su zidovi obloženi Cecinim fotografijama i posterima i tu non-stop slušam muziku koja me opušta. Uživam u sređivanju i dopunjavanju zidova i jedva čekam da se pojavi neka njena nova fotografija ili poster da obogatim kolekciju. Naravno, najdraža mi je ova na kojoj smo zajedno - ushićeno priča Cecone pokazujući nam poster na kojem je sa Cecom u prirodnoj veličini. Na pitanje da li mu je devojka ljubomorna, kaže nam da je bila u početku, ali da se već navikla.


- Malo joj je bilo čudno, ali je sada sve u redu pošto sam stavio i nekoliko njenih fotografija u sobu - pokazuje nam kutak u kojem se nalaze slike njegove drage, koja i sama liči na Cecu.
Kratak fitilj

Cecone se najprijatnije oseća u majici na kojoj je slogan koji je sam smislio - krv svoju za Cecu moju'.


- Time hoću da pokažem stav da bih je uvek štitio. I u društvu me nekad zezaju i provociraju, ali ne dam na nju. Istina, nikada se nisam potukao zbog nje - nisam ja takav tip, ali je bilo svađa, čak i sa dobrim prijateljima. Ne može svako da priča nešto što je negde načuo, kad ja znam njenu čitavu biografiju napamet i upućen sam u sve. Ko god da priča loše o njoj izbaci me iz takta - namrštenih obrva kaže Cecone. Upravo zbog toga, bojažljivo smo ga pitali šta misli o trenutnoj situaciji u kojoj se Ceca nalazi, odnosno šta misli o kućnom pritvoru na koji je osuđena.

- Pratim sve i čuo sam šta joj se dešava. Kažu da je kriva. Iz zabavnog programa preselili su je u crnu hroniku - sležući ramenima kratko odgovara Cecone, očigledno ne želeći da priča o svojoj miljenici u tom kontekstu.

Izvor: pressonline.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)