Picture
Prijatelji folk dive Svetlane Cece Ražnatović tokom osam meseci koliko će pevačica biti u kućnom zatvoru na javnim mestima nosiće majice sa njenim likom kao znak podrške.

Oni su već u utorak uveče na Cecinoj rođendanskoj žurki prvi put obukli ove majice, što je oduševilo pevačicu, ali i brojne predstavnike medija koji su to zabeležili.


Prvi koji se na proslavi Cecinog rođendana pojavio u majici s njenim likom bio je pevačicin dugogodišnji prijatelj, kreator Saša Vidić, inače pokretač ove ideje. Kada je otkopčao sako i pokazao joj majicu, Ceci su zasuzile oči, naročito kada joj je rekao da je većina njenih prijatelja sa estrade „naoružana" ovim modnim detaljem kojim će joj pružati podršku od onog trenutka kada joj organi reda okače zatvorsku narukvicu na nogu.

- Ovo je podrška mojoj divnoj prijateljici da istraje narednih meseci u kućnom zatvoru i vrati nam se u februaru sa istom energijom i osmehom kojim je zračila i do sada. Iako ću je posećivati i dok bude izdržavala kaznu, na javnim mestima nosiću majicu sa njenim likom. Ona je izuzetno jaka i prebrodiće sve ovo muški. Kada je videla majicu, i suze i smeh su joj ozarili lice - kaže Vidić, koji je ujedno i kreator ovog modnog iznenađenja.

Kako saznajemo, majice sa Cecinim likom u svojim ormarima već imaju pevačica Mira Škorić, Seka Aleksić, Nikola Rokvić, Sanja Đorđević, Saša Kovačević, Goga Sekulić i mnogi drugi.

Izvor: pressonline.rs

Nikola Sljukic
19/6/2011 07:00:14 am

Ceco jaka si ti izdrzaces VOLIMOTE...

Reply
Beba 94
19/6/2011 07:15:02 am

Hocemo i mi ove majice.... :D

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)