Poznati kreator je specijalno za ovu priliku osmislio Svetlani Ražnatović crni sako i pantalone, koje će uklopiti sa cipelama „manolo blanik" i „šanel" tašnom, dok ju je frizerka Bucka ofarbala u svetlu boju

Folk zvezda Svetlana Ražnatović spremna je za prvi izlazak iz kućnog zatvora! Pevačica je odlučila da u četvrtak u Prvom opštinskom sudu na suđenju za nasilničko ponašanje, za koje je optužena zajedno sa svojim zetom Predragom Ocokoljićem, ne skreće dodatno pažnju na sebe izborom toalete.
Ona će se, prema saznanju Pressa, pojaviti sveže ofarbana u svetlije smeđe boju sa novom nadogradnjom, u kreaciji Saše Vidića - klasičnom crnom odelu specijalno sašivenom za ovu priliku. Stajling će upotpuniti crnim salonkama „manolo blanik" i crnom „šanel" torbom.


- Ceca se odlučila za klasičan izgled shodno prilici u kojoj će se naći. Njen stilista i dugogodišnji prijatelj Saša Vidić ponudio joj je nekoliko opcija, ali su se na kraju složili da je najbolje da se pevačica na suđenju pojavi u tamnom odelu, budući da je poslednji put u javnosti bila u belom - otkriva izvor Pressa, i dodaje da je folk zvezda insistirala da njen stajling bude sveden, a to je i sam Vidić potvrdio za Press.

- Razgovarali smo i složili se da ona svakako mora lepo da izgleda. Ceci je to u svakom momentu prioritet, ali ovoga puta želela je da njena kreacija bude svedena i bez ikakvih detalja koji bi skretali pažnju, budući da joj je ionako teško. Pantalone su gotove i odlično joj stoje, a sako se trenutno šije. Nema sumnje da će izgledati besprekorno, ali pre svega poslovno - istakao je Vidić.

Za Cecinu frizuru i ovoga puta pobrinuće se njena lična frizerka i kuma Svetlana Bubanja Bucka, a za šminku Dušan Lazić. Bucka je za Press otkrila da je prošlog vikenda posetila vilu u Ljutice Bogdana i ofarbala pevačicu.


- Ceca će izgledati drugačije jer joj je kosa sada svetlija. Samim tim morali smo i drugu nadogradnju da napravimo - otkrila je Bucka, i napomenula da će tek neposredno pred polazak u sud pevačica odlučiti da li će imati ravnu ili talasastu kosu i da im je u svakom slučaju prioritet da Ceca ima negovanu kosu.


Izvor: pressonline.rs

22/11/2011 12:36:54 pm

SIJALA BI ONA I U OBICNOJ GARDEROBI JER ONA ZRACI IZNUTRA I NE OSTAVLJA RAVNODUSNOST KAKO GOD IZGLEDALA.SVAKAKO MORACE DA ZADRZE DAH CAK I U SUDNICI JER JE CECA RATNIK I BORAC I TAKVU JE NIKADA NECE SLOMITI SAMO JE JACA KAO I UVEK KADA JE LOME......................

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)