Srpska zvezda brine o gostima koji će narednih meseci da je obilaze

Picture

Da je Svetlana Ražnatović uvek bila dobra domaćica svojim gostima potvrđuju svi oni koju su nekad kročili u njen dom na Dedinju, ali izgleda da Ceca želi da se oni osećaju sigurno i pre nego što priđu njenoj kapiji.

    Naime, kada je u novinama videla da se fudbaler Lola Smiljanić sapleo ispred ulaza u njenu kuću, pevačica je shvatila da se takav kiks desio zato što je asfalt ispred kuće propao. Tako je folk diva pozvala radnike i odlučila da poploča deo ulice ispred svoje vile na Dedinju. Kad neće država - mora ona!

- Ceci je prvo bilo smešno kada je videla svog prijatelja Lolu kako se sapleo ispred ulaza prilikom dolaska na proslavu njenog rođendana, i to je presudilo da se baci na radove. Doduše, svakako je planirala da ponovo poploči asfalt, ali taman se sada ukazala prilika, a i s obzirom na to da će sada non-stop boraviti u kući, može da kontroliše sve radove - priča za „Alo!“ izvor blizak Ražnatovićevoj i dodaje da se i Ceca šali na taj račun:

- I ona sama svaki dan ponavlja da će narednih osam meseci imati dosta gostiju, pa bi se loše osećala da neko padne i povredi se zbog propale ulice - prokomentarisao je naš izvor i dodao da je Ceca i pored svega što joj se dešava ostala nasmejana, a u tome joj pomaže porodica i bliski prijatelji koji je neće napustiti u narednom periodu. Štaviše, kuća će joj biti punija nego ikada.

Izvor: Alo.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)