Pevačici nuđena pesma „Duga“, ali su je saradnici savetovali da je ne uzme jer bi se stekao utisak da peva o pokojnom mužu

Nema duge posle tuge, kada te život ne voli...
 Pesma „Duga“, koju je otpevala Romana Panić, bila je namenjena Svetlani Ražnatović, ali je ona odbila da je uvrsti na svoj novi album jer bi se zbog specifičnog teksta stekao utisak da peva o pokojnom mužu Željku Ražnatoviću Arkanu!

 - Kad je Romana objavila pesmu, po estradnim krugovima se pronelo da je Ceca htela da je uzme, ali ju je Aleksandar Milić Mili savetovao da je ne peva, jer će publika pomisliti da govori o Arkanu - tvrdi naš dobro upućeni izvor i dodaje:

 - Ne znam zbog čega bi za Cecu bilo loše da otpeva pesmu posvećenu čoveku koji je bio njena najveća ljubav... Čak su i neke njene koleginice po Fejsbuku komentarisale da je šteta što Mili „nije dozvolio“ Ceci da otpeva „Dugu“.

 Na drugoj strani, Mili tvrdi da ne zna ništa o tome.
 - Nikad nisam čuo tu pesmu i stvarno ne znam da ju je neko nudio Ceci. Možda su je ponudili nekom drugom njenom saradniku, meni nisu - kaže kompozitor.
 A on joj je radio album?! Ceca je propustila pesmu koja je postala veliki hit. To je sigurno.

Romana: Trebalo je da je peva Ceca
Romana ne krije zadovoljstvo što je „Duga“ dopala njoj u ruke.
 - Meni je Željko (Joksimović, prim. aut.) ponudio pesmu i rekao mi da je bilo pregovora sa Cecom, ali da ju je ona na kraju iz nekog razloga odbila. Drago mi je što sam je otpevala, jer je postala hit. Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno - rekla je Panićeva.

Izvor: kurir-info.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)