Picture
Ukoliko bi Svetlana Ražnatović zatražila dozvolu da poseti povređenog Veljka, to bi joj bilo dozvoljeno.

Može ako hoće ...


Svetlana Ražnatović bez ikakvih problema mogla bi da napusti kućni pritvor i da ode u posetu povređenom sinu na Kipar. Potrebno je samo da podnese zahtev, i on bi bio odobren, saznaje Kurir. Veljko je u Aja Napi, gde estradna zvezda ima kuću, doživeo nesreću kad je na njega, dok je vozio bicikl, velikom brzinom naleteo automobil. Dečak je, da bi izbegao udes, naglo sleteo s puta i prevrnuo se više puta, zadobivši pritom poderotine na nogama i lakšu povredu levog kolena.

Ceca zasad povereniku, koji je zadužen za njen nadzor, još nije zatražila dopust za odlazak na ostrvo, rečeno je Kuriru u Ministarstvu pravde.

- Ukoliko takav zahtev bude stigao do nas, o njemu će odlučiti direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, pošto bude dobio mišljenje zaduženog za Cecin slučaj - kaže sagovornik Kurira i napominje da mogućnost da joj se odobri kraći put postoji.

- Teško je reći unapred kakva bi odluka bila. Na sreću, sin nije teško povređen. S druge strane, zahtev u ovoj situaciji ne bi bio hir.

Folk zvezda i dalje ne odgovara na naše pozive, a kako smo saznali od njenih bliskih prijatelja, Veljko bi danas trebalo da izađe iz bolnice:
- Postoji mogućnost da već u popodnevnim satima krene za Beograd. Oseća se dobro i raspoložen je. Sve vreme se s mamom čuje preko Skajpa i jedva čeka da se vrati kući. Od ponedeljka ide u školu.

Izvor: kurir-info.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)