Veljko Ražnatović, sin folk dive Svetlane Ražnatović, prvi put se nakon povratka sa Kipra pojavio u javnosti u sredu uveče na otvaranju kafića „Dajmond rum" kreatora Saše Vidića.

U ekskluzivnom intervjuu za Press, Veljko otvoreno govori o situaciji kroz koju prolazi njegova majka Ceca, koja se već četiri meseca nalazi u kućnom zatvoru sa sestrom Lidijom Ocokoljić. Na samom početku razgovora Veljko nas je zamolio da ga ne pitamo ništa u vezi saobraćajne nesreće koju je imao na Kipru i aktuelnom oduzimanju dela njihove porodične kuće na Dedinju.

Kako se oseća Ceca i kako provodi zatvorske dane?


- Mama je tužna! To što se njoj desilo nije razlog zbog kog može da bude srećna. Mi gledamo da joj dan prođe što lepše i zanimljivije. Uz našu nesebičnu podršku i mnogo ljubavi proći će i ovaj težak period. Tasa i mama svakodnevno pričaju o raznim stvarima, a uglavnom im se u tim razgovorima priključi i tetka Lidija.

S obzirom na to da se retko kad odvajaš od mame, kako su ti prošla poslednja dva meseca od kako ste se Anastasija i ti preselili na Kipar?


- Na odvojenost od mame ne gledam tako strašno. Svaki dan smo se čuli preko Skajpa i putem telefona. Kada tako funkcionišete i komunicirate svakodnevno onda se ta praznina i daljina ne osete.
Kako ti gledaš na celokupnu situaciju u kojoj se ona nalazi?

- Trenutna situacija je samo jedna velika prepreka koju će ona kao i sve ostalo što joj se desilo u životu preskočiti. Moja mama ima veliku podršku, kako u krugu porodice tako i prijatelja. Siguran sam da će se sve završiti bez velikih posledica.

Kakav savet si joj ti dao u ovim teškim trenucima?


- Nisam osoba koja ume da deli savete, ali rekao sam joj da će sve proći i da je najvažnije da ne brine jer smo Anastasija i ja uvek uz nju.

Je l' se Ceca brine dok ste na Kipru?


- Mama zna da kada smo na Kipru nema razloga za brigu. Više ima ovde. Gledam da završim obaveze koje imam. Onda čekam da mi zadaju drugi zadatak. Ne gledam u budućnost jer ne znam šta će biti.

Da li planiraš da nakon završetka školovanja svoj život nastaviš na Kipru ili se vraćaš u Srbiju?


- Planiram da se u nekoj bližoj budućnosti ipak vratim u Beograd. Ovde mi je mnogo lepše nego na Kipru. Tu mi je porodica i društvo, a to mi je najvažnije.

Kako se ti kao sin naše najveće folk zvezde nosiš sa teretom njene slave?


- Vremenom sam se pomirio sa tim da teret njene slave sestra i ja nosimo na svoj način. Za razliku od druge dece, privatnost ne možemo da sakrijemo od očiju javnosti. Uvek će biti neke doze zavisti kod drugih ljudi zbog toga. Naučite da živite sa tim i zbog toga odaberete ljude koji idu uz vas i prihvate vas takvim kakvim jeste.

Koliko vas često posećuju baba Mira i deda Sloba iz Žitorađe?


- Moja baka je trenutno tu sa nama u Beogradu, a deka je zbog obaveza na selu sprečen da dođe.

Poznat si po tome da voliš da izlaziš sa društvom. Kako provodiš vreme na Kipru?


- Kada sam stigao na Kipar, letnja sezona je već bila pri kraju, pa nam je malo vremena ostalo za provod. Onda smo se Tasa i ja koncentrisali na to da obaveze oko škole završimo na vreme. Zadovoljan sam kako je otpočela ova školska godina tako da je za sada sve u najboljem redu.

Da li si i dalje u kontaktu sa Anabelinom ćerkom Lunom, za koju su mediji pričali da ti je simpatija?


- Aha (smeh)! Luna i ja smo dobri drugari i to je standardno.


Izvor: press

Maja Jovanovic
27/10/2011 09:45:03 am

Ceco veruje da si naj ponosnija majka na svetu ima i nasta da budes ponasna na svoju decu. znaj samo da imas i nasu podrusku porodica Jovanovic junior

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)