_Nekada cenzurisani delovi filma „Nečista krv“, u kojoj je ulogu Koštane igrala Svetlana - Ceca Ražnatović (tada još Veličković), biće emitovani na televiziji Hepi, u vidu serije - „Tajna nečiste krvi“. Prikazivanje prve, od 13 epizoda, najavljena je za 1. januar.

Film „Nečista krv“ premijeru je imao 1997, iako je snimljen sedam godina ranije. Tada, kao i danas, mnogo više se spekulisalo o seksi scenama sa Cecom koje nisu ušle u finalnu verziju, nego o ostalim akterima filma. Iz televizije Hepi najavljuju da će baš ti, provokativni delovi koje je svojevremeno zabranio Željko Ražnatović Arkan, biti prikazani premijerno u ovom serijalu. Sama Ceca je, uoči emitovanja filma „Nečista krv“ na BK televiziji 2003. godine, izjavila da joj je snimanje bilo veliko zadovoljstvo, ali da je njena uloga muzička. Od seksi scena sa folk divom nema ništa.

- Svi oni koji su videli film znaju da nemam nikakav dijalog i da je moja uloga isključivo muzička. Kada sam dogovarala snimanje bila sam maloletna, pa je ugovor umesto mene potpisao otac. Devojčici koja je tada imala samo sedamnaest godina bilo je veliko zadovoljstvo i čast da se nađe pored najvećih imena naše kinematografije, poput Radeta Šerbedžije i Ljube Tadića (zajedno na slici) - prokomentarisala je Ceca svoj glumački debi.
_Film „Nečista krv“ nastao je po motivima svih romana Bore Stankovića, a glavnu junakinju Sofku igrala je Maja Stojanović. Reditelj Stojan Stojčić je, pre nekoliko godina, uspeo da dođe u posed čitavih rolni filma, koje su bile blokirane u Bugarskoj. Od tih rolni nastala je ova serija.

- Sve što je snimljeno, svaki kadar, svaka scena, sve što je bilo cenzurisano, ući će u ovu seriju od 13 epizoda - kazao je nedavno Stojan Stojčić.

“GRANICA“ OTKRIVA TAJNU
NOVOM serijom u četvrtak u 20.00 baviće se i emisija „Granica“. Jelena Helc ugostiće reditelja Stojana Stojčića, urednika serije Milomira Marića, glumce Ružicu Sokić i Filipa Gajića i novinarku Mirjanu Radošević. Čućete pod kojim okolnostima je nastao film „Nečista krv“ i kako je izgledalo snimanje, ali i sve o umetničkoj vrednosti traka koje su deceniju provele sakrivene.


Izvor: novosti.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)