Picture
Jedan od deset distributera pustio je juče u prodaju novi CD folk dive Svetlane Cece Ražnatović „Ljubav živi", i za samo nekoliko sati prodato je 10.000 primeraka.
Kompletan tiraž ovog dugoočekivanog projekta zvanično je od danas u prodaji na svim kioscima i pumpama u Srbiji i zemljama regiona, dok će dijaspora moći da kupi pesme putem sistema daunlouda na sajtu www.miligrammusic.com. Kompozitor Aleksandar Milić Mili kaže da su za svih devet pesama spremili video-klipove, koji će blagovremeno biti pušteni u javnost. Svakog kupca CD-a čeka iznenađenje, poklon-knjižica sa tekstovima pesama dok je omot albuma izrađen na visokokvalitetnom reciklirajućem papiru.

- Juče je nastalo pravo ludilo kada su fanovi saznali da i dan ranije mogu kupiti CD, i za samo nekoliko sati prvi tiraž je planuo. Zahvaljujem svima koji su sa nestrpljenjem čekali ovaj album. Nadam se da će publika uživati u slušanju pesama isto onoliko koliko smo mi uživali dok smo stvarali hitove. Uveren sam da će pesme „Rasulo", „Šteta za mene", „Ona", „Sve što imam i nemam", „Ljubav živi", kao i sve ostale odmah postati hitovi i da ćemo u narednom periodu uživati u onome što su „Miligram mjuzik" i Marina Tucaković stvarali, a Ceca sa najdubljim emocijama interpretirala - kaže Milić za naš list.


izvor: pressonline.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)