Nekada cenzurisani delovi filma “Nečista krv”, u kojoj tada mlađana pevačica Svetlana Veličković, danas Ražnatović, igra Koštanu, biće emitovani u vidu serije od 1. januara na televiziji “Hepi”. Provokativne scene koje je svojevremeno zabranio lično Željko Ražnatović Arkan, biće prikazane u ovom serijalu posle skoro 20 godina od kada su snimljene i posle osam godina od jedinog TV prikazivanja.

- Sve što je snimljeno u vezi sa tim filmom, svaki kadar, svaka scena, sve što je bilo cenzurisano, ulazi u ovu seriju od 13 epizoda po 45 minuta - kaže Stojan Stojčić, režiser filma “Nečista krv”.

U filmu koji je sniman polovinom devedesetih godina, ulogu Koštane tumači Ceca, koja u to vreme nije bila u vezi s Arkanom. Bila je već poznata, ali još na početku karijere, i očekivalo se da će ovaj film da je lansira. Ipak, do premijere se udala za Arkana, koji je lično zabranio da se emituju seksi scene s njegovom novom suprugom, pa je film iskasapljen i nije dobio očekivani publicitet.

Nešto potpunija verzija filma je emitovana 2003. godine natadašnjoj televiziji BK.

- Kada smo emitovali film “Nečista krv” za Novu godinu na televiziji BK, vratili smo u film, u montaži, neke scene koje je Arkan izbacio. U međuvremenu je Stojan uspeo da izvadi čitave rolne filma koje su bile blokirane u Bugarskoj. Od tih rolni koje su snimljene, ali nisu bile dostupne reditelju, sada je nastala serija ova serija - kaže Milomir Marić, nekadašnji glavni i odgovorni urednik BK televizije.

Marić kaže da to "nisu neukusne scene", već da bi "svaka žena poželela da se tako slika."

- Ona izgleda kao boginja u tim scenama. Nije to pornografija! To jesu seksi scene, ali ona je tu lepša nego ikada. Cela ta literatura Bore Stankovića koja puca od strasti i Ceca koja to interpertira, igra, peva i glumi. Znate, nije to nikada Ceca zabranjivala, ona se ponosi time, ali suprug njen nije to baš voleo. Iako je ona na koncertima i u spotovima seksi, ovo je za njegov ukus bila pređena granica i zato je to toliko stajalo (u bunkeru) - kaže Marić.

Izvor: blic.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)