Picture
Ceca od kuće zaradila vise od milion evra!?

Ceca Ražnatović letos je zaradila više nego pet trenutno najplaćenijih pevača u Srbiji! Uprkos izdržavanju zatvorske kazne inkasirala je više od milion evra na do sad neviđen način, bar kada je u pitanju domaće podneblje। Pesma „Šteta za mene", koja je 30. maja puštena u prodaju na internetu, donela joj je 775.000 evra za samo četiri dana. Potom je 17. juna na njen rođendan na isti način krenula prodaja kompletnog albuma. Pouzdane informacije koliko je do sada zaradila nema niko osim nje i njenog kompozitora Aleksandra Milića, a prema slobodnoj proceni, internet poslovanjem Ceca je inkasirala milion i po evra!
A pored toga zaradila je i prdajom dva ogromna tiraza albuma "Ljubav živi"! A jedan CD kostao je 500 RSD। Pa predpostavljamo da je i veca suma od jednog miliona €.

Malo o ostalim pevacima da vidite kako ko zaradjuje:

Prema istraživanju Pressa, posle brojnih koncerata na Crnogorskom primorju i dijaspori, jesen će sa debelim novčanikom dočekati Aca Lukas, Seka Aleksić, Ana Nikolić, Saša Matić, Dara Bubamara i „zvezde Granda"Darko Lazić, Rada Manojlović, Milica Todorović i Milan Dinčić Dinča.

Aca Lukas i dalje drži rekord po broju koncerta i bio je ubedljivo najtraženiji folk pevač na Crnogorskom primorju. S obzirom na to da Lukasov koncert košta od 10.000 do 12.000 evra, folker je pri kraju leta bogatiji za oko 360.000 evra. U ženskoj konkurenciji najvrednija i najtraženija bila je Seka Aleksić, koja po nastupu dobija 10.000 evra. Ove sezone popularna pevačica održala je tridesetak nastupa, što znači da je inkasirala oko 300.000 evra, a jedan deo toga, po običaju, namenila je svom humanitarnom fondu. Pop zvezda Ana Nikolić napravila je bum albumom „Mafija kafe" - za 40 letnjih nastupa zaradila je oko 280.000 evra!

Folk pevač Saša Matić ove sezone nastupao je blizu 30 puta, čime je svoj budžet popravio za oko 240.000 evra (po nastupu dobija 8.000 evra). Zahvaljujući hitu „Galama" Dara Bubamara inkasirala je oko 200.000 evra i sigurno bi njen račun u banci bio znatno veći da zbog smrti majke nije prekinula turneju.

Seve i Rozga bogatije za po 150.000 evra
Ni najveće hrvatske zvezde nemaju razloga za brigu - Severina Vučković i Jelena Rozga ovog leta zaradile su po 150.000 evra! Rozga je održala 25 koncerata na turneji koja i dalje traje. Cena Jeleninih angažmana navodno se kreće oko 6.000 evra, a za veći koncert traži i do 9.000 evra. Ipak, plaćenija je Severina - traži 3.000 evra više od Jelene! Ona je, uprkos trudnoći, donedavno nastupala, ali je od juna imala upola manje koncerata od Jelene.

Iako im dežurni estradni dušebrižnici predviđaju krah, „zvezde Granda" rade punom parom.
Najtraženiji je pobednik četvrte sezone takmičenja Darko Lazić, čiji nastup košta 4.000 evra.
On je tokom boravka u Crnoj Gori zaradio 200.000 evra, a njegova koleginica Rada Manojlović 175.000 evra (za njen nastup vlasnici diskoteka izdvajaju 3.500 evra).
Milica Todorović i Milan Dinčić Dinča su tokom leta imali između 50 do 60 nastupa - ona je zaradila oko 150.000, a on oko 120.000 evra!

I ima li neko kao Ceca....?
Naravno da nema...

Ne kazemo mi bez razloga "Jedna je CECA"!

Izvor: ceca
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)