_Folk diva Svetlana Ražnatović juče je u kućnom pritvoru proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu. Od ranih jutarnjih časova u Cecinom domu, u Ulici Ljutice Bogdana, vršile su se pripreme. Tokom celog dana u više navrata ispred ulaza su se zaustavljali kombiji i pikapovi, iz kojih su momci u kuću unosili kese pune hrane i pića, kako bi se sve postavilo na trpezu i aranžiralo do dolaska gostiju.

- Ceca je slavu proslavila u gornjem delu svoje vile, jer joj domet narukvice koju nosi dok je u pritvoru ne dozvoljava da se od baze odmiče koliko poželi, već joj je radijus kretanja ograničen. Zato je bila primorana da dočekuje zvanice u prostorijama gde je najsigurnija da se signal neće izgubiti - otkriva naš izvor blizak pevačici.

U popodnevnim časovima na slavi joj je bila samo uža rodbina, kao i dva sveštenika, od kojih je jedan monah Stefan Šarić, koji je Cecin duhovnik i čest gost u njenom domu. Večernji sati bili su rezervisani za bliske prijatelje i kolege, a među gostima su bili gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, kreator Saša Vidić, pevač Šaban Šaulić, zlatar Nebojša Bojović, frizerka Svetlana Bubanja Bucka, psiholog Aleksandra Janković, Marijana Mateus i mnogi drugi.

Izvor: kurir-info.rs

20/12/2011 05:16:33 am

ZDRAVO CECA BIDI POZZ OD MENE ZNACI KRALICA SI NO COM THE BEST SAMO TAKA PRODOLZI TE OBOZAVAM SO TVOITE PESNNI JAS ZIVEAM SE KREPAM A PESMA STETA ZA MENE MOMENTALNO HIT NO COMM TE OBOZAVAM NE MI SE VERUVA DEKA KE STIGNE OVA PSIMNCE DO TEBE TVOJA OBOZAVATELKA TNX DITA

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)