Picture
Veljko Ražnatović na Kipru ozledio noge kad je pao sa bicikla kako bi izbegao da ga automobil u punoj brzini ne udari na ulici.

Još joj je samo to falilo ...


Cecin sin Veljko Ražnatović doživeo je nesreću u Aja Napi na Kipru, gde folk zvezda ima kuću. Na njega je, dok je vozio bicikl, velikom brzinom naleteo automobil. Kako bi izbegao udarac, dečak je naglo skrenuo i prevrnuo se kraj puta. Zadobio je povrede nogu, ali, na svu sreću, prošao je bez težih posledica, saznaje Kurir.

Ceca je veoma potresena, a njeni bliski prijatelji ne žele da komentarišu ovu informaciju.

- Veljko je sada dobro. Zdrljao je obe noge. Nije toliko ozbiljno. Trebalo bi da se vrati u Beograd čim se oporavi - bilo je sve što smo uspeli da saznamo od bliskog prijatelja estradne zvezde.

Pevačica nije odgovarala na naše pozive, a njen zet, fudbaler FK Rad Predrag Ocokoljić, juče nije bio na treningu jer je hitno odleteo na pomenuto ostrvo.

S druge strane, Ražnatovićeva od Uprave za izvršenje zavodskih sankcija još nije zatražila odobrenje da privremeno napusti kućni pritvor i ode u posetu povređenom sinu, a naš izvor iz Ministarstva pravde nam je samo kratko rekao: „Još je rano za to“.

Izvor: kurir-info.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)