Picture
Stari drugari: Dragan Marković došao sa suprugom
Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović, koja izdržava kaznu kućnog zatvora, u svojoj vili u Ulici Ljutice Bogdana proslavila je juče krsnu slavu Svetog Nikolu.

Za razliku od prethodnih godina slavlju je, pored porodice, prisustvovao samo najuži krug prijatelja, među kojima su bili predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, kreator Saša Vidić i nekoliko kolega sa estrade.

Picture
Saša Vidić
_U dom Ražnatovićeve juče su u jutarnjim časovima došla dva sveštenika, koja su tradicionalno osveštala pevačicin dom. Folk diva je po prvi put slavu proslavljala bez dece Anastasije i Veljka, koji su na Kipru. Pompezno slavlje uz veliki broj zvanica i muziku do ranih jutarnjih časova ove godine je, ipak, izostalo. Zbog elektronske narukvice koju pevačica nosi, slavu je u krugu porodice i prijatelja obeležila u svojoj vili, a ne u restoranu pored gde ju je proslavljala svih prethodnih godina.
_Prvi je na slavlje oko 21 čas došao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, nakon čega su polako pristizale i ostale zvanice. Posebno je „upao u oči" kreator i dugogodišnji Cecin prijatelj Saša Vidić, koji je slavljenici doneo raskošan buket i ikebanu. Slavlje su svojim prisustvom uveličali i Cecini stalni saradnici Miloš Nadaždin i Sreten Radović i frizerka Svetlana Bubanja Bucka. Iako je Sveti Nikola tradicionalno posna slava, na Cecinoj slavskoj trpezi juče su se našli mrsni specijaliteti, u kojima su između ostalih uživali Marijana Mateus i Aleksandra Janković.
Picture
Marijana Mateus
_Cecina kuma Viki Miljković otkad je u braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem takođe slavi Nikoljdan, pa poslednjih godina zajedno slave jedino rođendane. Slavlje je ove godine propustio i Cecin bliski prijatelj i stalni gost na njenim slavljima pevač Nikola Rokvić, pošto nije bio u Beogradu.


Izvor: pressonline.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)