Kompozitor Aleksandar Milić Mili kaže da folk pevačica po izdržavanju kazne planira veliku koncertnu turneju na kojoj će predstaviti album „Ljubav živi“

Folk zvezda Ceca Ražnatović, koja se nalazi u kućnom pritvoru zbog nelegalne prodaje fudbalera Obilića, posle izdržavanja osmomesečne kazne, planira veliku koncertnu turneju na kojoj će predstaviti album „Ljubav živi“. Kompozitor, producent i aranžer njenih novih pesama Aleksandar Milić Mili ističe da jedva čeka trenutak kada će sa Cecom ponovo krenuti na nastupe.


- Ceca i ja sarađujemo 18 godina i ovo je naš osmi zajednički album - rekao nam je Mili. - Ona je najveća zvezda na Balkanu i njeni koncerti su ubedljivo najposećeniji i zato jedva čekam da Ceca vizuelno predstavi album „Ljubav živi“. U planu su spotovi, turneja i veliki beogradski koncert, ali je još rano da govorimo o tome. Naša želja je da publici uvek ponudimo nešto novo i drugačije, tako će biti i sada. Nijedan album, koji sam radio sa njom, ne liči na prethodni, mada je teško pronaći nešto što još nije pevala.


Izvor: novosti.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)