Kompozitor Aleksandar Milić Mili govori o nastavku saradnje sa Alenom Ademovićem i predstojećoj turneji, kao i o Ceci Ražnatović. Mili tvrdi kako se Ceca dobro drži s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi.

Posle uspešne saradnje sa pesmom „Kruška“, na albumu „Miligram 1“, kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili i mladi pevač Alen Ademović, odlučili su da ponovo udruže snage. Bivši pulen Gorana Bregovića, koji je letos napustio „Orkestar za svadbe i sahrane“, postao je nedavno novi član grupe „Miligram“.


- Saradnja sa njim se pokazala kao fenomenalan spoj, a „Kruška“ kao najveći hit na disku "Miligram 1", pa je bilo logično da nastavimo tamo gde smo stali. Turneja „Miligrama“ počinje u decembru nastupima u inostranstvu i vrlo ozbiljno se pripremamo za nju.

Mili je najavio i da će na novom disku pevati isključivo Alen , uz pomoć još nekoliko pevača za koje kompozitor misli da su najbolji vokali sa ovih prostora.


- Inače, smatram da su Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić i Alen Ademović tri najbolja vokala na ovim prostorima.

Sa Cecom Ražnatović je u kontaktu i kaže:


- Imajući u vidu okolnosti u kojima se trenutno nalazi, Ceca zvuči sasvim dobro. Siguran sam da ima dovoljno snage da izdrži i da neće „pasti“. Smatram da je prolazila kroz teže periode u životu i da ju je u takvim situacijama uvek vodila muzika, koja je njen veliki generator energije.

Izvor: smedia
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)