Petog jula su hakovane dve najvece stranice na Fejsbuku posvecene Ceci. Najveca stranica sa 340,000 fanova je zahvaljuci uporima admina vracena u ruke osnivaca od strane hakera – a na nasu zalost izgubili smo drugu po velicini onu od 49,000 fanova zahvaljujuci hakerima.
Zelimo da upozorimo sve fanove da je sledeca Fejsbuk stranica posvecena Ceci 5 jula oduzeta/oteta nelegalno od pravih vlasnika i admina. U pitanju su ljubomorni ljudi koji nemaju bolja posla nego da hakuju tudje stranice i da se prave kao admini iste.
Picture
OTVORI SLIKU
Pomozite nam da je prijavimo i vratimo nazad Obavestavamo da je ova stranica nezvanicna stranica i nelegalna (iako se prave da je „oficijalna“). Nemojte uposte da je lajkujete, i ako ste vec deo stranice, molimo Vas da je unlajkujte je i PRIJAVITE tako sto ce te uci na link „Пријави Страница“. Evo link: http://www.facebook.com/pages/Ceca-Raznatovic/159545772069 Mi admini te stranice smo se trudili vise meseci da skupimo tih 49,000 fanovi i ponudimo nasim fanovima Cecine fb stranice najnovije vesti, stihove, pesme, spotove i delimo nasu radost – posto je jedna Ceca. Takodje osnovali smo Ceca.rs, Ceca-Novosti.com i Ceca-news.com kako bi Cecu i njene pesme na najbolji nacin promovisali – i onda nam se desi da neki hakeri odluce da nam uzmu stranicu iz ruke – cista kradja. Zamislite da vam neko ukrade laptop – u principu nema nikakve razlike. Podrzite nas da je povratimo!

Picture
OTVORI SLIKU
Pregledajte kakve gluposti admini stranice pisuOdmah nakon kradje, postavili su svoj u anketu, tipa - kako je dobra "njihova" stranica. Vidi se iz aviona da samo misle na svoj uspeh i boli ih d*** za Cecu!
Picture
OTVORI SLIKU
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)