Posvećena veri - Svetlana Ražnatović po savetu svog duhovnika Stefana Šarića postila ceo božićni post, a u subotu u ranim jutarnjim časovima planira da se pričesti! Ceci sa Kipra stigli sin Veljko i ćerka Anastasija, sa kojima će obeležiti najradosniji hrišćanski praznik.

Svetlana Ceca Ražnatović, koja izdržava kaznu kućnog zatvora, pričestiće se za Božić u svojoj vili sve sa zatvorskom narukvicom oko noge. Ona će najradosniji hrišćanski praznik proslaviti po svim pravoslavnim običajima sa decom Anastasijom i Veljkom, koji su već doputovali sa Kipra, kao i sa sestrom Lidijom i njenom porodicom.

Pevačica kojoj zatvorska kazna ističe krajem februara odlučila je da poslednje dane robije provede posvećena duhu i veri. Pored redovnih razgovora koje ima se psihologom Aleksandrom Janković, Ceca je postila ceo božićni post od četrdeset dana, pa će se u subotu pričestiti u svojoj vili u Ljutice Bogdana.
- Cecu će pričestiti monah Stefan Šarić, kome se već dve godine ispoveda, i koji bi trebalo da doputuje iz Republike Srpske. On će prvo ispovediti folk divu, nakon čega će se pevačica omrsiti i time završiti post. Njena deca Anastasija i Veljko doputovali su sa Kipra, gde pohađaju školu, kako bi za praznike bili sa majkom. Na svečanu večeru za Božić Ceci će se pridružiti sestra Lidija sa porodicom, dok pevačica očekuje i da će iz rodne Žitorađe doputovati i njeni roditelji - kaže naš izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Ceca doček Nove godine nije slavila, već je ponoć dočekala u krugu nekoliko prijatelja, ali se zato posvetila pripremi trpeze za Badnje veče i Božić. Ceca će sama napraviti česnicu, a u spremanju hrane pomoći će joj kuvarica.

Izvor: pressonline.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)