Reper Filip Filipi priča o detaljima saradnje sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović i govori o svom životu u Americi.

Čim joj istekne kućni pritvor, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović trebalo bi da snimi duet sa reperom srpkog porekla Filipom Filpijem koji u intervjuu za Story.rs iznosi detalje saradnje sa jednom od najpopularnijih pevačica na Balkanu. Filipi priča kako izgleda njegov život u Americi i da li mu njegovo poreklo pomaže dok pokušava da igradi svetsku karijeru. Poznati reper oktriva da se raduje promociji duetske pesme sa Cecom.

Story: U kojoj je fazi stvaranja vaša duetska numere sa Svetlanom Cecom Ražnatović?

- Još uvek je u fazi produkcije, a i ona očigledno sada ima druge stvari na pameti, tako da, kada se sve to okonča pesma će biti završena i predstavljena publici.

Story: Planirate li da numeru sa Cecom snimite i na engleskom jeziku?

- Pesma će biti na engleskom jeziku, ali biće delova i na srpskom.

Story: O kakvoj je pesmi reč?

- Prvobitno sam napravio rep verziju i demo snimak je nastao. Verovatno je to najbolji rep beat koji sam čuo u poslednjih pet godina, ali onda sam zaključio da mi treba nešto komercijalnije, budući da ću raditi sa takvom zvezdom। Radim na nečemu stvarno neverovatnom sa Big Gigantikom koji je Farelov omiljeni producent, a pošto poznajem rođaka Viklifa Džina, potrudiću se da Viklif ( ex The Fugees ) bude koproducent na pesmi. Čuo sam nedavno remiks Cecine pesme Beograd i zaista mi se dopao, tako da gledam da se uradi nešto u tom pravcu.

Story: Kako ste došli na ideju da sarađujete sa Cecom?

- Naša muzička scena je toliko zasićena da je sada teško da se izdvojite, a da biste to učinili morate biti originalni. Rad sa Cecom bi samo bio nastavak onoga što radim i ona je jednostavno najveća muzička zvezda na Balkanu, izvinjavam se Jeleni Karleuši i Severini Vučković. Cecin menadžment, Music Star, podstakao je našu saradnju.

Story: Planirate li dolazak u Srbiju, radi promocije dueta sa Cecom?

- Moram, pošto je, kako sma čuo, njoj zabranjen ulazak u Ameriku i Kanadu। A možda možemo da se nađemo na pola puta, recimo na Kajmanskim ostrvima koja bi bila idelana za snimanje spota. (Smeh) Šalu na stranu, voleo bih da deo spota snimamo u Beogradu, tako da sam u potrazi za brodskim kartama.Izvor: Story.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)