Bar da deca uživaju - Svetlana Ražnatović ispratila ćerku Anastasiju na odmor u Grčku, gde će boraviti dve nedelje u društvu drugarica, dok će se pevačicin sin Veljko odmarati na Crnogorskom primorju u Rafailovićima kod Budve gde Ceca ima veliki porodični stan.
Picture
    Folk diva Svetlana Ražnatović, koja sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić izdržava osmomesečnu zatvorsku kaznu u svojoj vili na Dedinju, poslala je prošle nedelje svoju decu na dvonedeljni odmor. Dok je ćerka Anastasija (13) sa drugaricama za destinaciju na kojoj će provesti odmor odabrala Grčku, sin Veljko (14) se opredelio da u čarima mora uživa na Crnogorskom primorju u Rafailovićima, gde imaju veliki porodični stan.
Picture
Tradiciju da Ceca i njeni potomci svake godine letuju zajedno na Kipru u njihovoj raskošnoj vili ili na nekoj drugoj egzotičnoj destinaciji prekinulo je Cecino izdržavanje kazne, pa je pevačica odlučila da njena deca ne ispaštaju zbog toga i poslala ih u primorske krajeve.

Izvor Pressa otkriva da su Cecini naslednici planirali da celo leto provedu sa majkom, ali ih je ona ubedila da je bolje da sebi daju malo oduška izvan Beograda i odmore se od školskih obaveza.

- Anastasija i Veljko su prošli težak period i zaista im je trebao odmor. Izuzetno ih je pogađalo sve što se događalo njihovoj majci u prethodnom periodu, ne samo stavljanje narukvice, nego i ono što je prethodilo tome. Oboje, a posebno Veljko, hteli su da budu uz majku, ali ih je ona ubedila da će biti srećnija ako sa svojim društvom odu na more i udalje se od svega. Ceca je angažovala obezbeđenje koje će njenu decu čuvati na putovanju - kaže izvor Pressa, i dodaje da Ceca tokom odsustva njene dece neće biti sama. Pored sestre Lidije, koja sa njom izdržava kaznu, društvo će joj praviti najbliži prijatelji i rodbina, uz neophodnu dozvolu nadležne institucije.
Ograničeno kretanje po kući
U toku trajanja kućnog pritvora Ceca ne sme ići, ni boraviti ni u jednom delu svog velelepnog zdanja na Dedinju osim u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i kupatilu. Jedino iz te tri prostorije elektronska narukvica šalje signal, pa su bazen, izlazak na brojne terase i ostale prostorije u kući za nju zabranjena zona. Inače, desetak dana po stavljanju narukvice Ceca je reagovala i tražila da dođu oni koji su joj je stavili. Specijalizovani tim je brzo stigao i popravio svoju grešku olabavivši narukvicu koja je previše stezala pevačicin zglob.
Dobro obavešteni izvor iz Uprave za izvršenje sankcija navodi da je Ražnatovićeva u okviru sporazuma koji je potpisala sa Tužilaštvom navela da će u toku izdržavanja kazne eventualno posetiti školu svoje dece, ali pre toga mora da napiše molbu i čeka potvrdan odgovor od nadležnih.


Izvor: press
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)