Obožavana - Pesme Svetlane Ražnatović, kao i majice sa njenim likom, glavna su atrakcija ovog leta na plažama u Hurgadi i Šarmu! Egipćani obožavaju našu Cecu, a najviše vole pesmu „Ona"

Picture
    Folk diva Svetlana Ražnatović, koja se trenutno nalazi u kućnom zatvoru, definitivno je svojom pojavom i novim albumom osvojila ne samo Srbiju i Evropu, već i Afriku! Naime, Press je dobio fotografije na kojima Egipćani na plažama u Hurgadi i Šarmu nose majice sa likom najveće srpske zvezde. O ovome nam je posvedočio i poznati kompozitor i aranžer Damir Handanović, koji nam je preneo neobične utiske sa letovanja.
Picture
- U Egipat sam otišao sa prijateljem Markom Konom i našim lepšim polovinama! Međutim, naizgled obično letovanje pretvorilo se u nesvakidašnji događaj, koji ću zauvek pamtiti. Naime, naši prijatelji odveli su nas na jedno ostrvo na kojem sam se pojavio sa Cecinim likom na majici koju mi je poklonio moj dugogodišnji prijatelj Saša Vidić - započinje priču kompozitor, i nastavlja:

- Odjednom su na plaži počeli da mi prilaze stranci i da se raspituju za Cecu, što mi je bilo neverovatno. Pošto sam u torbi imao Cecin najnoviji CD, predložio sam prijatelju Karimu da ga odnese do kafića kako bi ga pustili da ga čuju svi na plaži. Tada je počela prava histerija. Već sa prvim taktovima, Egipćani su đuskali po vrelom pesku, dok su pojedine devojke i zaplakale. Čini mi se da su najjači utisak na njih ostavile pesme „Rasulo", „Ona" i „ Šteta ze mene", koje su izazivale opšte oduševljenje svih prisutnih - ističe Damir.

Iako je Handanović u Afriku otišao kako bi napunio baterije za nove radne pobede, nije mogao da nasluti da će doživeti to da se Cecino ime slavi tokom petnaest dana koliko je boravio u Egiptu.

- Petnaest dana Egipat je bio u znaku Cece Ražnatović! U jednom trenutku prišao mi je Egipćanin koji mi je ponudio novac kako bi kupio majicu sa likom naše najveće estradne zvezde. Tada je moj prijatelj predložio da majicu odnese u lokalnu štampariju na štampanje da bi svi koji žele mogli da imaju istu uspomenu. Odštampao je preko 1.000 majica i narednih dana ih je delio svim poštovaocima na plaži. Interesantno je to što su majice bile kao radna uniforma zaposlenima u kafićima na plaži - kroz osmeh priseća se on.

Pored toga, Damir je za Ražnatovićevu poneo i posebne želje njenih najvatrenijih fanova iz „zemlje kamila".

- Pošto sam zahvaljujući Ceci upoznao mnogo ljudi, zamolili su me da joj prenesem pozdrave i reči podrške. Želja na kojoj su insistirali bila je da kada sve loše u njenom životu prođe, Ceca dođe u Afriku da bude njihova gošća - zaključuje aranžer u razgovoru za Press.


Izvor: Pressonline.rs

miko72
29/7/2011 09:12:29 pm

Pa jel nasa diva ili nije

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)