Bez pompe - Svetlana Ražnatović po zakonu ima pravo da u društvu porodice i prijatelja 19. decembra proslavi krsnu slavu. Pored ministra policije, na njeno slavlje uvek dolaze i Dragan Marković Palma, Goga Sekulić, Vlada Stanojević, Sanja Đorđević i mnogi drugi.

- Njeni roditelji, kao i sestra Lidija sa porodicom, u ranim jutarnjim satima već će biti kod nje. Međutim, Ceca još uvek razmišlja da li da nastavi tradiciju organizovanja velikih proslava, na koju će pozvati sve one koji više od deset godina sa njom provode taj dan. Najverovatnije će prirediti večeru bez muzike za uži krug prijatelja - priča naš izvor blizak pevačici, i otkriva da će njena deca Anastasija i Veljko doputovati sa Kipra, gde se školuju i žive.Ministar policije Ivica Dačić među prvima je na spisku folk dive sa kojima ona uvek obeležava slavu, a očekuje se i dolazak njenih bliskih prijatelja, među kojima je i pevačica Goga Sekulić.
_- Bože zdravlja, ukoliko Ceca zbog ove situacije bude slavila i pozove me, naravno da ću otići. Družimo se već 15 godina i volela bih da je vidim - kaže Goga.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju Pressa 

_
_Izvor: pressonline.rs




Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)