Svetlana Ražnatović će samo dva dana po isteku kućnog pritvora nastupiti na otvaranju diskoteke „Bangkok“ u Švajcarskoj za honorar od 35.000 evra

Čim skine narukvicu, Ceca pali u Švicu! Svetlana Ražnatović nastupiće na otvaranju diskoteke „Bangkok“ u Cirihu 24. februara, samo dva dana po isteku kućnog pritvora, ekskluzivno saznaje Kurir!


Izvor našeg lista blizak estradnoj zvezdi kaže da bi ona za povratnički nastup trebalo da dobije honorar od čak 35.000 evra. Viktor Stanevski, jedan od vlasnika diskoteke u kojoj će Ceca zapevati prvi put posle osmomesečne kazne, potvrđuje saznanja Kurira, ali ne želi da priča o finansijskom delu ugovora.


- Tačno je da smo u završnoj fazi pregovora sa Cecinim menadžmentom, a više podataka o samom koncertu biće vam dostupno kad potpišemo ugovor - kaže Stanevski.

Inače, kako takođe saznajemo, za Cecine nastupe koji će biti održani nakon isteka pritvora vlada ogromno interesovanje.


- Plan je da Ceca povratak na scenu započne koncertima u Zapadnoj Evropi i Skandinaviji. U razmatranju su i nastupi u Jugoistočnoj Evropi. Na kraju sledi veliki beogradski koncert, koji armija njenih fanova nestrpljivo čeka, ali se još ne zna datum. Kako sad stoje stvari, taj koncert će biti na Marakani - tvrdi naš sagovornik i dodaje:


- Ceca ima u planu i prvu veliku američku turneju, ali i reprizu australijske turneje.
Izgleda da se baš uželela mikrofona.

Moguć koncert u Sarajevu?!

Ceca bi tokom predstojećeg leta, nakon više od dve decenije, mogla da zapeva i u Sarajevu! Kako saznajemo, veliki broj tamošnjih menadžera svakodnevno je zasipa ponudama i ako dobije sve potrebne garancije za bezbednost koncerta, folk diva će zapevati pred sarajevskom publikom.

Kipar samo za odmor!

Iako su se proteklih meseci mogle čuti glasine da će se Ceca s porodicom iseliti iz Srbije, pevačica će najverovatniji promeniti odluku.

- Tačno je da selidba na Kipar postoji kao opcija, a to će i uraditi ukoliko se nastavi hajka protiv nje. Zasad Ceca planira odlazak na Kipar samo zbog odmora i zbog posete deci koja se tamo školuju - kaže naš izvor.

Izvor: kurir-info.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)