Picture
Večeras od 20 časova na sajtu www.pressonline.rs naši čitaoci će moći da pogledaju ekskluzivni video-klip urađen za potrebe promocije pesme „Šteta za mene", na kome se vidi kako je Ceca izgledala dok je snimala nove pesme u studiju Aleksandra Milića Milija.

U pripremi je još osam sličnih snimaka koji će umesto spotova biti emitovani tokom kampanje novog albuma.

Kompozitor Aleksandar Milić objašnjava kako je nastala ideja o video-klipovima i najavio da je to prvi Cecin poklon čitaocima Pressa.
- Dok smo snimali pesme, pozvao sam Miloša Nadaždina da napravi nekoliko snimaka kako bi imali za našu dokumentaciju i arhivu. Kada smo pogledali materijal, shvatili smo da su odlični. S obzirom na to da je zbog situacije u kojoj se Ceca nalazi odlučeno da kampanja bude svedena, počeli smo da je ubeđujemo da snimke treba da pustimo u javnost. Tako smo napravili neku meru da promocija ne bude napadna, ali da ispunimo želje fanova koji hoće da vide Cecu - navodi Milić.
Inače, album „Ljubav živi" od petka će se naći u prodaji na svim kioscima i pumpama u Srbiji, dok će dijaspora moći da ga kupi putem daunloda na sajtu www.miligrammusic.com. Ostale video-klipove moći će da se vide na Jutjubu preko Miligram TV-a, nakon što zaživi prodaja albuma.

izvor: pressonline.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)