Picture
    Da, došao je konačno i taj dan, dan koji su svi Cecini fanovi čekali bukvalno 5 godina, dan pod nazivom LjUBAV ŽIVI.

Od 17.6.2011. zvanično u prodaju širom Srbije ali i van Srbije izlazi dugo očekivani Cecin album, a ako nas pitate o našem mišljenju o albumu, naše mišljenje je da je album FANTASTIČAN! Mi smo ga poslušali i već je od danas u prodaji u pojedinim gradovima!


A kakav je album? Pa zar ste i sumnjali u Cecin kvalitet albuma? A hajde malo da popričamo o albumu:


Kao i što smo rekli album je fantasičan i možemo reći da je savršen nastavak albuma "Idealno Loša" koji je definitivno imao zvukove za svakog, od dobrog popa,roka,latino, narodno i naravno sjajnih balada.


Takav je slučaj i sa albumom "Ljubav Živi" samo možemo dodati da je album "Ljubav Živi" na još većem nivou.

Balade definitivno dominiraju ali ono što je bitno jeste da svaka balada je posebna priča za sebe, tekstovi su odlični i sa dubljim značenjem dok su melodije dovedene do savršenstva koje vas oduševe i probude vam sve emocije.

Ono što nam se takođe svidelo jeste što melodija gitare dominira u baladama što doprinosi dobrom pop-rok zvuku,a Cecin glas je savršenstvo, što je veliki plus. Treba napomenuti da veliko iznenađenje od balada jeste pesma "Igračka samoće" tu pesmu morate obavezno čuti, jer ćete se zaljubiti u nju na prvi pogled! A "Rasulo",bez komentara smo ostali, prelepo.


Naravno pored sjajnih balada na ovom albumu se nalaze i brze pesme što definitivno liči na Cecin stil, i tu ne treba ništa više komentarisati. Velike pohvale za pesmu "Hajde", biće to veliki hit!
Pesme koje se nalaze na albumu su:

1. Rasulo
2. Hajde
3. Šteta za mene
4. Igračka samoće
5. Ona
6. Nije mi dobro
7. Hvata me
8. Sve što imam i nemam
9. Ljubav Živi


    Naši glavni favoriti sa albuma su "Hajde","Igračka samoće","Rasulo","Ljubav Živi" ali ipak možemo priznati da su sve pesme sjajne!

Interesantna činjenica jeste da pesma "Ona" definitivno nije "Kruška2" kako su je prozvali mediji, pesma je totalna razlika i u stilu r&b što možemo i reći za sjajnu "Ljubav Živi"


Produkcija,tekstovi i sve ostalo na ovom albumu zaslužuje čistu desetku, i bez obzira što je CECA-NEWS Cecin fan sajt možemo definitivno ovom albumu dati ocenu 10 jer to i zaslužuje.


Domaći zadatak svim ostalim pevačicama na našoj estradi je zadat, a svi fanovi neka podrže Cecu i neka kupe album po sjajnoj ceni na svim kioscima,marketima i naravno u cd shopovima, a fanovi koji žive u inostranstvu mogu kupiti ovaj odličan album na sajtu www.miligrammusic.com


Ovaj album je toliko kvalitetan da definitivno zaslužuje da ga kupe svi fanovi!


zato šta čekate pravac u kupovinu :)


Izvor: ceca-news

Ivana
16/6/2011 09:57:23 pm

Album je odlican, sve pohvale a ja moram da se pohvalim da sam ga dobila na poklon od supruga za godisnjicu braka.. Bolji poklon nije mogao da odabere ;))))
CECA KRALJICA!!!!

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)