Nada: Svetlana Ražnatović spas u teškim trenucima potražila u molitvama. Od pre 15 dana redovno je posećuje sveštenik, čita duhovne knjige i posti.

Folk diva Svetlana Ražnatović, koja je sa sestrom Lidijom Ocokoljić već četiri meseca u kućnom zatvoru zbog priznanja da je kriva za malverzacije u FK „Obilić" i posedovanja 11 pištolja, potpuno se posvetila crkvi i religiji, a redovno je posećuje sveštenik ali i psiholog Aleksandra Janković.


Ekipa emisije „Paparaco potera", koja je danima stajala i pratila dešavanja ispred velelepne vile, uspela je da uslika sveštenika koji redovno posećuje trenutno najpoznatiju srpsku zatvorenicu.
Picture
Sreda 21:05 Dolazak sveštenika
- Ceca je izuzetno jaka, ali je tek na pola odsluženja kazne i zatvoren prostor počinje da joj smeta. Od pre 15 dana skoro svaki dan je posećuje sveštenik iz manastira Grabovac koji se nalazi nadomak Obrenovca i u koji je ona često odlazila pre izdržavanja kazne.

To su ljudi u koje ona ima puno poverenja i koji znaju sve o njenom životu. Potpuno se posvetila Bogu i religiji, a spas je našla i u čestim molitvama za porodicu - kaže naš izvor blizak pevačici.

Ovu priču potvrđuju i snimci iz emisije „Paparaco potera", koja je emitovana sinoć i u kojoj se jasno vidi kako sveštenik ulazi u Cecinu vilu i da ga obezbeđenje dobro poznaje i bez reči sprovodi u unutrašnjost kuće.

Kako saznajemo, ovakav način života pevačica je izabrala i zbog velike brige za decu Veljka i Anastasiju, koje je poslala na Kipar da se školuju, a o čemu je Press prvi pisao.

- Saobraćajna nezgoda koju je Veljko letos doživeo na Kipru samo je dodatno uznemirila Cecu pa je pored sveštenika pomoć zatražila i od poznatog psihologa Aleksandre Janković, sa kojom se zbližila i koja joj pomaže da prebrodi teške dane - navodi naš izvor.
Picture
Petak 22:10 Dragan Marković Palma
Priču da se Ceca posvetila veri i Bogu potvrdila je i sama Aleksandra Janković:

- Ceca je veoma hrabra i veliki deo te svoje samoće koristi za promišljanje. Ona je crkvena osoba, redovno čita duhovnu literaturu, a redovno i posti.
Picture
Subota 20:35 Dajana i Žika Jakšić
Picture
Subota 20:35 Dajana i Žika Jakšić
Cecu pored sveštenika i psihologa posećuju roditelji, prijatelji i kolege. Česti gosti poznate zatvorenice su kreator Saša Vidić, koleginica Mira Škorić, mnogobrojni političari od kojih prednjači gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, a nedavno su joj- društvo na večeri pravili producent „Zvezda Granda" Žika Jakšić sa suprugom Dajanom.


Izvor: press online


23/10/2011 09:20:52 am

kraljica

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)