Picture

    Folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović snimila je u tajnosti dve nove pesme, koje će svetlost dana ugledati nakn što pevačica odsluži kaznu.

Napoznatija folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović sa svojom ekipom saradnika snimila je pre nekoliko meseci dve pesme koje nisu uvrštene na album ”Ljubav Živi”, ali će do publike stići u martu mesecu kada pevačica odsluži svoju ”zatvorsku” kaznu.


- Ceca je u tajnosti snimila još dve pesme, koje nije želela da uvrsti na album, jer planira da ih promoviše tek po izlasku iz kućnog pritvora. Pesme se nisu našle na CD-u, jer se Mili oslanja na numerološku filozofiju kada vrši selekciju pesama za album, tako da nije slučajno što je za Cecin odabrao devet pesama, a ne deset, kao što je to bio slučaj sa prethodnim diskom. Ako se uzme u obzir to da broj devet u numerologiji predstavlja energičnost, polet, strastvenost i novi početak, a da je album posvećen ljubavi, Mili i Ceca želeli su da poruče da se za prave vrednosti i te kako treba boriti. Pesme koje su ostavljene po strani, namenski su rađene za Cecin veliki povratak na estradu, i pretpostavlja se da će biti najveći hitovi - pišu Novosti.


Takođe, veliko interesovanje oko turneje dovelo do toga da folk pevačica već sada zna gde će nastupati tokom proleća i leta, a u planu je i veliki koncertu u Beogradu.


Dve nove pesme svakako su odličan marketinški potez kako krenuti u novi početak i nove muzičke pobede.


Izvor: opera-17 i novosti

danijela
19/8/2011 06:46:02 am

Reply
danijela
19/8/2011 06:48:03 am

jedino da sama sebe pobedjuje,jer nema koga drugog.obozavam te i jedva cekam koncert u beogradu

Reply
30/10/2011 07:45:30 am

vrlo vazno,ta lopuza treba da istrune u zatvoru

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)