Picture
    Duhovita - Kada god je pozovem na mobilni telefon, ona mi odbrusi: „Sale, što me ne zoveš na fiksni?" Ni u jednom trenutku nije depresivna, niti se u njenim očima trenutno mogu videti tuga, bes, nezadovoljstvo - tvrdi modni kreator Saša Vidić, najbolji prijatelj Svetlane Ražnatović.

Dugogodišnji prijatelj Svetlane Cece Ražnatović, Saša Vidić, otkriva kako najveća srpska folk zvezda provodi svoje prve dane u kućnom zatvoru. Na početku razgovora za Press jedan od najtalentovanijih domaćih kreatora tvrdi da, otkada su joj stavili narukvicu na nogu, Ceca ni u jednom trenutku nije depresivna već vreme upotpunjava šalama na sopstveni račun.


- Kada god je pozovem na mobilni telefon, ona mi odbrusi: „Sale, što me ne zoveš na fiksni?" - kroz smeh započinje Vidić priču o svojoj prijateljici.

- Čuje se samo sa najužim krugom prijatelja i većinu razgovora ona okrene na šalu na svoj račun. Tokom života ona je prošla mnogo veće golgote, a ovu će uz nesebičnu podršku svoje dece i prijatelja proći još lakše. Ni u jednom trenutku Ceca nije depresivna, niti se u njenim očima trenutno mogu videti, tuga, bes, nezadovoljstvo. Ta žena jednostavno ne zna za strah - iskreno priča kreator, koji smatra da će Ražnatovićeva tek sada uvideti ko su joj pravi prijatelji.

- Kao svaki normalan čovek, i ona se teško privikava na konstantno sedenje u kući! Nas dvoje se čujemo svaki dan i normalno je posećujem kao i dosad. Međutim, ponekad izolacija ovakvog tipa može da bude i korisna. Njena situacija nije društveno prihvatljiva, ali je zato sjajan filter za lažna prijateljstva. Naravno, to ne važi za nas koji smo uvek bili pored nje, ali u ovim trenucima ona će shvatiti ko je uz nju kad je najteže - smatra Saša, i otkriva kako Cecu savetuje da se oblači u kućnom zatvoru.

- Ona je uvek u trendu, a zbog vrućine trenutno je u pamučnim topovima, dok trenerke kombinuje sa raznobojnim majicama! Ona obožava farmerice, pa njih često i nosi. Pored toga, redovno se neguje i vežba - kaže Vidić.

Kreator se osvrnuo i na period kada je pevačicu jedva uspeo da nagovori da izađe iz kuće.

- Bilo je perioda kad ju je jako teško bilo nagovoriti da izađe iz kuće! Ona je, pre svega, porodična žena i nikada nije bila kraljica splavova ili zatvaranja prestoničkih diskoteka. Većinu izlazaka smo inicirali mi, njeni prijatelji, da bismo je izvukli iz kuće jer je bez nje u provodu dosadno. U društvu u kojem se ona pojavi samo su šala i smeh - otkriva Saša, koji se plaši da će ipak neki ožiljci koje je njegova prijateljica stekla tokom teških godina ostati doživotno urezani.

- Da ne bude da ceo ovaj razgovor ide u pravcu „kako vojvoda kaže, tako sedlar odgovara", smatram da, kada sledeće godine sve ovo bude prošlo, ožiljci od raznih nepravdi stečenih tokom života mogu zauvek da ostanu urezani. Slike iz teškog perioda njoj će sigurno biti pred očima kada ostane sama i kada se priseti koliko je truda morala da uloži da bi zaštitila sopstvenu decu - zaključuje Vidić.

izvor: pressonline.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)