Picture
Pre nego što počne sa služenjem kazne i ostane „okovana” u svojoj kući narednih meseci, Svetlana Ceca Ražnatović stiže da završi mnoštvo obaveza, ali i da se pojavi na gala prijemu među najvišim političkim i verskim zvanicama... Naravno i da izazove više pažnje od mnogih prisutnih! Nasmejana i elegantna, nasmešila se novinarima i ušetala na prijem na koji je pozvana...

Povodom 12. juna - Dana Rusije, u ruskoj amabasadi u Beogradu priređen je svečani prijem. Ambasador Rusije, Aleksandar Konuzin dočekao je zvanice u svečanoj vojnoj uniformi, a među više stotina gostiju bili su predsednik i premijer Srbije, Boris Tadić i Mirko Cvetković, predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović, patrijarh srpski Irinej, kao i lideri opozicionih partija Tomislav Nikolić, Vojislav Koštunica i Čedomir Jovanović. Kako kažu oni koji su bili na prijemu: „Posebnu pažnju prisutnih izazvalo je prisustvo folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović!” Ipak, ambasadoru je milo što se na prijemu pojavio tako veliki broj zvanica, jer to je samo potvrda tradicionalno dobrih odnosa Srbije i Rusije.

Ceca je u četvrtak posetila Novo groblje, gde joj je sahranjen suprug Željko Ražnatović. U strahu da će joj famoznu narukvicu staviti pre subote, odnosno Zadušnica, pevačica je u pratnji telohranitelja otišla da zapali sveću na muževljev grob, gde se zadržala dvadesetak minuta. Oni koji su se u tom trenutku zatekli da groblju kažu da se Ceci čitala tuga na licu, te da su njeni telohranitelji non-stop posmatrali da li ima fotoreportera u blizini.

Picture
Picture
Picture
Izvor: "Svet.rs"
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)