Picture
U anketi spektakla „Novosti“ čitaoci našeg sajta birali između deset domaćih lepotica i izabrali Svetlanu Ražnatović

NAJLEPŠA Srpkinja je Svetlana Ceca Ražnatović. Tako bar smatra nešto više od dve hiljade ljudi, iliti 24,76 odsto glasova, koliko je podržalo najpopularniju pevačicu na Balkanu u našoj internet anketi „Ko je najlepša Srpkinja?“.

Na drugom mestu našla se najlepša sportistkinja na svetu Ana Ivanović, koja je osvojila nekoliko stotina glasova manje od Cece.

- U poslednjih sedam meseci malo je bilo dobrih vesti, ali one najbolje uvek dolaze od Cecine publike, koja je i ovog puta uradila nešto lepo. Ceca se svima zahvaljuje koji su je izglasali za najlepšu Srpkinju - rekli su nam u pi-ar službi popularne pevačice.

Ovakav ishod ankete mnoge neće iznenaditi, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da ne postoji domaći, kao ni strani izbor za najlepšu Srpkinju, u kojem nije trijumfovala „Ceca nacionale“. 


Njena lepota prešla je granice Balkana, pa ju je tako nedavno i američki magazin „Complex“ proglasio za kraljicu srpske lepote. Dakle, oko lika i dela srpske pevačice možemo se ne slagati, ali ono što je sigurno i što se skoro svi slažu jeste da je žena neosporno lepa.

Ceca je navodno pre odlaska u kućni pritvor odlučila da se podvrgne laserskom tretmanu podmlađivanja na jednoj prestižnoj klinici za estetsku hirurgiju. Radi se o najsavremenijem tretmanu podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea pomoću aparata zvanog „Titan“, koji pomoću crvenog svetla stimuliše razvoj kolagena u koži. 


Ceca je pristala da bude i zaštitno lice ove klinike, jer su joj obećali zavidne rezultate tretmana. Nakon ove metode je potreban kraći oporavak, pa će pevačica koja ionako mora biti u kući iskoristiti to vreme u korist svoje lepote.


LISTA
1. Ceca Ražnatović (pevačica) 24.76%
2. Ana Ivanović (teniserka) 20%
3. Sloboda Mićalović (glumica) 19.81%
4. Marija Karan (glumica) 11.81%
5. Marija Kilibarda (voditeljka) 7.05%
6. Nina Janković (glumica) 4.76%
7. Nina Radulović (voditeljka) 4.38%
8. Nataša Bekvalac (pevačica) 3.81%
9. Rada Manojlović (pevačica) 2.1%
10. Katarina Radivojević (glumica) 1.52%

Izvor: novosti.rs


4/9/2011 07:32:31 am

naj ljepsa je

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)