Pevačici Svetlani Ražnatović dane u zatočeništvu olakšavaju svakodnevni telefonski razgovori sa decom koja žive na Kipru iako ju je rastužilo to što neće biti uz svog sina za njegov petnaesti rođendan!

    Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović (38) ponovo je nedavno uzburkala javnost pojavljivanjem u Palati pravde gde je imala ročište zbog tužbe za navodno nasilničko ponašanje prema predsedniku FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću. Tim povodom pevačica je prvi put nakon pet meseci, otkako izdržava kaznu u kućnom pritvoru, izašla iz svog doma pokraj Marakane. Odevena u pantalone svog prijatelja kreatora Saše Vidića, D&G kaput, Versace rolku i sa crvenim pramenovima Svetlana je izgledala spokojno, ali je bila i vidno raspoložena i nasmejana.

    Čekajući ispred sudnice, komunicirala je samo sa svojim telohraniteljima i zetom Predragom Ocokoljićem, međutim, sudija Danijela Koš odložila je ročište za 26. decembar jer na suđenje nije došao Aleksandar  Olarević i to navodno iz medicinskih razloga, kao ni dva svedoka koja su zbog odsustva kažnjena sa po 50.000 dinara. Po povratku u svoj dom pevačica je nastavila uobičajene aktivnosti u prostoru u kome može da se kreće sa elektronskom narukvicom, a uskoro će početi i da posti veliki božićni post.

    Budući da krsnu slavu slavi 19. decembra, Ceca će ove godine na Svetog Nikolu samo preseći slavski kolač, bez pozivanja gostiju. Pre toga, sredinom decembra, njen sin Veljko napuniće petnaest godina, ali pevačica neće prisustvovati njegovom rođendanu jer su se on i njegova sestra Anastasija (13) pre nekoliko meseci preselili na Kipar gde idu u školu.  Međutim, ovim svečanim povodom na Kipar bi trebalo da otputuje Cecina sestra Lidija kojoj je nedavno istekla četvoroipomesečna kazna izdržavanja kućnog pritvora, ukoliko joj pre toga budu vraćene putne isprave.

    Sličan problem sa putnim ispravama, mogla bi da ima i Ceca kojoj kućni pritvor ističe 22. februara. Stoga je netačna informacija da je već zakazala nastup u Cirihu, dva dana po isteku izolacije jer nije sigurna hoće li joj odmah biti vraćen pasoš. Inače, otkako je u zatočeništvu, jedna od stvari koja ju je najviše uznemirila dogodila se kada je objavljeno kako navodno duguje 240.000 dinara JKP-u Infostan, što je Ceca demantovala nakon što je izvadila zvaničnu potvrdu.

    S druge strane, pevačica se trudi da se crpljenjem energije iz porodičnog okruženja oslobodi svih stresnih situacija, a podrška i ljubav kojom je u svakodnevnim telefonskim razgovorima obasipaju njeni naslednici pruža joj snagu da prebrodi najteži period.

Izvor: Story.rs

dragica prokuplje
11/12/2011 02:56:33 am

ostavite cecu na miru ceca mi te volimo vole te i podrzavaju tvoji fanovi kada ti je tesko pomisli na nas mi ustajemo i lezemo sa tvojim prelepim melo zvucnim glasom ceca mi te stvarno volimo

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)