Svetlana Ražnatović unajmila gurua s Tajlanda, s kojim će tokom izdržavanja kazne pronalaziti unutrašnji mir
Mir, brate, mir.

 Svetlana Ražnatović unajmila je gurua i odlučila da se tokom osmomesečnog kućnog pritvora posveti meditaciji.


 - Ceca je pronašla Tajlanđanina koji važi za velikog stručnjaka za meditaciju. On će u njenu kuću dolaziti tri puta nedeljno, a tretmani opuštanja trajaće najmanje po sat i po - kaže za Kurir prijatelj folk zvezde.

 - Pod velikim je stresom. Smatra da će joj to pomoći da se rastereti i pronađe duševni mir. S druge strane, kad počne da izdržava kaznu, neće smeti da izlazi iz kuće, pa će na taj način prekraćivati vreme.

 Ceca je veoma ozbiljna u nameri da vreme provodi u meditaciji, pa je jednu sobu potpuno preuredila isključivo za tu svrhu.


 - Neće imati nameštaj, već samo strunjače. Puštaće se isključivo lagana muzika za opuštanje, a svetlo će biti prijatno prigušeno.

 Podsetimo, Viši sud u Beogradu osudio je Cecu na godinu dana kućnog pritvora, pošto je priznala da je prisvojila novac od transfera fudbalera Obilića u inostrane klubove. Ceca je bila uhapšena tokom akcije „Sablja“, provela je četiri meseca u pritvoru, pa joj je ostalo da odsluži još osam meseci.
Isto kao Madona

 Posle razvoda od Gaja Ričija svetska pop zvezda Madona angažovala je gurua, koji je trebalo da joj pomogne da mirno prihvati krah braka. Kao i Ceci, i njoj je „čistač „pomagao da prikupi snagu za novi početak.
Izvor: kurir-info.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)