“Kako da imam bilo kakvu reakciju?! Taj čovek je unesrećio i mene i moju porodicu. Mene niko nije pitao kako je bilo objašnjavati deci kako je moguće da se ubica njihovog oca godinama slobodno šeta po Evropi i Africi.

Jednostavno nemam mogućnost da verujem u pravdoljubivost ljudi koji su ga naterali da se tek sad preda i to baš dok se protiv mene vodi sudski postupak za napad”, prokomentarisala je Ceca Ražnatović vest da se ubica njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana juče ujutro predao policiji u Južnoafričkoj Republici.

Vest o predaji ubice svog muža Svetlana Ražnatović juče je čula od njene bliske prijateljice Aleksandre Janković. Poslanica Nove Srbije specijalno za “Alo!“ prenela je Cecinu reakciju na vest koju je toliko dugo čekala.
Jankovićeva dodaje da kad je Ceca čula vest o predaji prvo zastala i onda je bez mnogo euforije dodala:

- Gavrić je pored moje uništio i porodice Milenka Mandića i Dragana Garića koji su ubijeni sa Arkanom. Ispala sam veći krivac od tog trostrukog ubice. Sad kad se predao, svesna sam da ću ponovo morati da prođem kroz čitav ciklus preživljavanja mučnih sećanja, od kojih su najbolniji trenutak smrti najbližeg čoveka i objašnjenje deci zbog čega za to niko nije odgovarao - ispričala je Ceca Jankovićevoj.


Odbegli Dobrosav Gavrić (38), koji je 2006. u Srbiji osuđen na 35 godina zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, predao se juče oko 10 ujutru elitnoj jedinici južno afričke policije “Jastrebovi.”

- Tridesetosmogodišnji čovek tražen u Srbiji za tri optužbe za ubistvo, predao se kancelariji Direktoratu za prioritetne kriminalističke istrage jedinice “Jastrebovi” u naselju Belvilu u Kejptaunu oko deset sati ujutru - rekao je za “Alo!” portparol te jedinice Mekintoš Polela i dodao da policija trenutno istražuje kako je taj čovek uspeo da uđe u Južnu Afriku 2007. godine koristeći pasoš sa lažnim imenom. Njegovo pravi identitet utvrđeno je u saradnji južnoafričke i srpske policije. Sada je nesumljivo da se radi o odbeglom Dobrosavu Gavriću.

Izvor: alo.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)