Folk zvezda imala peh kada se preksinoć sama fenirala kod kuće

Picture

Cecu udarila struja

    Pecnula je struja, al’ ne zbog narukvice.

Ceca Ražnatović preksinoć je imala manji peh, pošto ju je udarila struja prilikom feniranja, saznaje Kurir. Folk zvezda je prošla bez ikakvih posledica, ali je odustala od daljeg sušenja kose neispravnim aparatom.

 - Kad je osetila udar struje, vrisnula je i instinktivno iz ruke bacila fen. Aparat se zadimio i sam se ugasio. Uplašila se, ali ju je strah brzo popustio. Izvukla je kabl iz utičnice i sačekala da joj ukućani donesu drugi aparat kako bi osušila kosu do kraja.
Nije oko toga dizala nikakvu halabuku, jer je prilikom havarije osetila samo malo jače peckanje - otkriva blizak prijatelj prve dame domaće estrade.

 Sledeći put će, po svemu sudeći, Ceca ipak svoju frizuru prepustiti profesionalcu.
Potrebno je samo da se javi nadzorniku i da bez ikakvih smetnji ode u neki od frizerskih salona. Ne sumnjamo da će to i uraditi.

Po ceo dan čita Šeldona

Vreme u kućnom pritvoru Ceca prekraćuje čitanjem. Pretplatila se na sve novine i časopise, a drugarice joj svakoga dana donesu po neku novu knjigu.

Trenutno je svoju pažnju usmerila ka junacima Sidnija Šeldona iz romana „Pesak vremena“ i „Gospodar igre“.

 - Čitanje je opušta. Šeldona je odabrala jer njegova dela nisu predvidiva, do samog kraja ne možeš da pronikneš u rasplet događaja, tako da joj ti romani odvlače misli od situacije u kojoj se našla - naglašava naš sagovornik.

Izvor: kurir-info.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)