Svetlana Ražnatović treći put izlazi iz kućnog pritvora

Pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović (38) izaći će na dvanestogodišnji pomen svom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu (48), poručila je folkerka za naš list preko svog kuma Borislava Pelevića.

- Cece će sutra u 11 sati sa ćerkom Anastasijom, sinom Veljkom, sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljićem da izađe na Željkov grob. Ja prvi put neću biti na pomenu jer putujem u Hag, gde u Tribunalu treba da svedočim na suđenju Franku Simatoviću. Tamo sam pozvan kao svedok odbrane, ali će na pomen da dođu moja supruga Marijana i moj najmlađi sin Željko, kome je Ceca kuma - rekao je juče za „Alo!“ Pelević, navodeći da je Ceca u jednom dnevnom listu dala čitulju za supruga.

Ovo bi bio Cecin treći izlazak iz kućnog pritvora, u kojem se nalazi od 22. juna prošle godine jer izdržava kaznu zbog malverzacija pri prodaje fudbalera Obilića. Pomen se održava u jeku hapšenja Dobrosava Gavrića (34) u Južnoafričkoj Republici, koji je osuđen na 35 godina zbog Arkanovog ubistva.

- Gavrić je osim moje uništio i porodice Milenka Mandića i Dragana Garića, koji su ubijeni sa Željkom. Ispala sam veći krivac od tog trostrukog ubice. Sad, kad se predao, svesna sam da ću ponovo morati da prođem kroz čitav ciklus preživljavanja mučnih sećanja, od kojih su najbolniji trenutak smrti najbližeg čoveka i objašnjenje deci zbog čega za to niko nije odgovarao - komentarisala je Ceca hapšenje trostrukog ubice pred svojom prijateljicom Aleksandrom Janković, psihologom i poslanicom Narodne Srbije.

„Jednostavno, nemam mogućnost da verujem u pravdoljubivost ljudi koji su ga naterali da se tek sad preda, baš dok se protiv mene vodi sudski postupak za napad”, rezignirano je konstatovala Ražnatovićeva.

Tri hica u Arkana

Prema nalazu veštaka, Gavrić je stajao iza svojih žrtava, i to na nekih 80 centimetara. Pretpostavlja se da je prvo pucao u Arkana, u koga su ispaljena tri hica. Zatim je pucao u Mandića, koga je pogodio jednom u glavu i tri puta u leđa. Gavrić je pokušao da pobegne, ali su ga dva hica koje je ispalio Arkanov telohranitelj Zvonko Mateović stigla na izlasku iz separea.

Osuđeni na 95 godina robije

Arkan i njegovi prijatelji Milenko Mandić Manda (43) i Dragan Garić Garo (47), bivši radnik saveznog MUP-a, ubijeni su 15। januara 2000. u beogradskom hotelu „Interkontinental“. Zbog trostrukog ubistva je Dobrosav Gavrić Duki, policajac iz Trbušnice kod Loznice, kao neposredni izvršilac osuđen na 35 godina zatvora, a njegovi saučesnici Milan Đuričić Miki (39) i Dragan Nikolić Gagi (44) na po 30 godina. Kaznu u „Zabeli“ izdržava trećeoptuženi Nikolić, dok Gavrić u Kejptaunu čeka odluku o izručenju srpskim vlastima, a Đuričić je i dalje u bekstvu.

Izvor: Alo!

Miroslav
14/1/2012 05:17:48 am

Svetlana treba da ide na pomen Arkanu....mnogi bi želeli da ostane u kući al Ceki ide...

Reply
Aleksandar Stojanovic
14/1/2012 11:56:30 pm

Anastasija je na Kipru, otisla je jos prosle nedelje, a Veljko je otisao danas na Kipar :D Tako da ovo nije tacno :D

Reply
CECA-NOVOSTI
15/1/2012 12:54:37 am

Dragi Aleksandar Stojanovic znamo mi, evo novi post: http://www.ceca-novosti.weebly.com/21/post/2012/01/ceca-prvi-put-posle-12-godiina-ne-ide-na-arkanov-grob.html

p.s pozdrav od celokupne ekipe sajta CECA-NOVOSTI :)

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)