Picture
Portret u natprirodnoj veličini, na kom je Ceca Ražnatović predstavljena kao Jovanka Orleanka, svakako je jedan od najoriginalnijih poklona koje je folk diva dobila za svoj 38. rođendan.

Anonimni autor inspiraciju za svoj rad pronašao je upravo u čuvenoj francuskoj revolucionarki, koja je bila sinonim za hrabrost i neuništivost.

- Dani koji su pred folk pevačicom inspirisali su talentovanog slikara da Cecu prikaže kao srpsku heroinu sa mačem u ruci, koji simbolizuje borbu protiv zla - kaže naš izvor i dodaje:
- Kada je videla sliku ogromne veličine, Ceca se silno iznenadila i u prvi mah nije znala šta da kaže. Odmah je pozvala prisutne goste da im pokaže umetničko delo anonimnog obožavaoca. Gotovo svi prisutni bili su oduševljeni ovim portretom, a svako od njih je imao drugo objašnjenje za ovaj nesvakidašnji poklon iz kojeg se jasno vidi Cecin lik, koji podseća na istorijsku ličnost Jovanke Orleanke - završava naš izvor i dodaje da Ražnatovićeva već razmišlja koji bi zid u svojoj vili mogla da ukrasi svojim portretom.

Inače, na žurki koju je organizovala na insistiranje svoje dece Ceca je pozdravila svoje zvanice kratko poručivši:

- Neka su moja deca živa i zdrava, sve ću ja lako podneti i iz ovog izaći još jača. Živeli! - rekla je Ceca i onda se latila mikrofona i zapevala. Njen primer su sledile i Viki Miljković, Seka Aleksić, Nikola Rokvić i Sanja Đorđević, a kada je Saša Kovačević zapevao narodnjake, svi gosti su skočili i zaigrali na stolicama. Najveseliji su bili Sandra Čoban, Vlada Stanojević i kreator Saša Vidić, koji su non-stop đuskali.

izvor: alo.rsLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)