Picture
    Generalni direktor „Srbijagasa" i visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović i član Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Crvena zvezda" i bivši političar Goran Vesić pre pet dana posetili su folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović. Tajna večera u vili pevačice koja je u kućnom zatvoru trajala je do kasno u noć.

- Vesić i Bajatović su u Cecinu kuću, koja se nalazi u Ulici Ljutice Bogdana, ušli oko 20 časova. Iako su došli odvojenim automobilima, ušli su zajedno jer su stigli u isto vreme. Srdačno su se pozdravili, a obezbeđenje ih je pustilo u vilu.


Ne znam šta se unutra zbivalo, ali ubrzo nakon toga stigla je dostava hrane, pa je bilo očigledno da je Ceca organizovala večeru - kaže naš izvor koji se zatekao u blizini kada su njih dvojica stigli.

Tragom informacije pokušali smo da saznamo šta je bio predmet razgovora i od kada datira njihovo prijateljstvo sa Cecom, međutim Bajatović i Vesić tokom jučerašnjeg dana nisu odgovarali na naše pozive.


Kako saznajemo, iz prijateljske večere koja je trajala do kasno u noć Bajatović i Ceca su obavili i razgovor o poslovnoj saradnji, koja će se realizovati po isteku pevačicine kazne. Postoje indicije da je reč o nekoj vrsti sponzorstva za njenu predstojeću turneju i beogradski koncert.

Izvor: pressonline.rs
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)