Picture
Svetlana Ražnatović otvorena za saradnju u filmu o njenom životu 

Svetlana Ražnatović oduševljena je što će se konačno snimati film o njenom životu, u kojem će glavnu rolu, pored Anđeline Žoli, imati niko drugi do njena naslednica Anastasija, koja će glumiti Cecu iz mlađih dana, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenog izvora! 

- Kada je čula da se Anđa raspitivala za njenu životnu priču, Ceca se silno obradovala, a čim je videla predlog kastinga u „Alo!“, setila se da bi njena ćerka Anastasija, koja sada ima 13 godina, bila idealna za ulogu mame u ranoj mladosti. Svetlana je naime karijeru počela sa 14 godina, a upravo toliko bi Anastasija trebalo da ima kada film počne da se snima. Osim što fizički liči na majku, najmlađe dete pokojnog Željka Ražnatovića Arkana odlično i peva, što je jedan od bitnih uslova za dobijanje uloge. Takođe, Anastasija Ražnatović engleski govori kao maternji, pošto pohađa britansku školu u Beogradu, a to je za komunikaciju sa rediteljkom više nego poželjno. Ona bi mogla i da prevodi razgovore između Cece i Anđe, jer se naša pevačica ipak najbolje izražava na srpskom jeziku, a logično je da ga holivudska zvezda neće učiti, osim možda nekoliko kurtoaznih fraza - kaže naš izvor blizak folk pevačici, poznatoj i daleko van granica Srbije i Balkana.

- S obzirom na to da je Ceca baš u „Alo!“ pročitala da Žolijeva, kao buduća glavna glumica i rediteljka ovog ostvarenja, želi da film bude autentičan, spremna je da da svoj doprinos u pisanju scenarija! Ceci se Anđa dopada i kao umetnica i kao osoba, naravno, na osnovu onoga što o njoj zna iz medija, tako da smatra da u nju može da ima poverenja. Ukoliko joj se Anđelina obrati za saradnju, Svetlana je spremna da joj ispriča sve detalje iz svoje burne biografije, čak i one za koje srpska javnost do sada nije saznala. Kućni pritvor joj veoma teško pada jer, iako je na sudu priznala krivicu, kao i njena sestra Lidija Ocokoljić, smatra da robija nepravedno i želi da se napokon obnaroduje istina o njoj, a za to je najbolje filmsko platno - zaključuje naš sagovornik.

Pošto će Svetlana Ražnatović skoro do proleća biti okovana nanogvicom u svojoj vili na Dedinju, gde prima samo najbliže prijatelje, naredni meseci biće puni prilika da Anđelina Žoli svrati do Beograda i slatko se ispriča sa svojom heroinom. Dok one budu čavrljale u Cecinoj dnevnoj sobi, njihovo ukupno osmoro dece može da se upozna i poigra! A i Bred Pit bi mogao malo da ih animira... Šalu na stranu, Anđa bi sa realizacijom ovog projekta trebalo da požuri jer će se Ceca, kako je najavio njen producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, odmah po okončanju kazne posvetiti koncertima širom sveta. 

Ceca kao Koštana! 
Početkom devedesetih godina, i sama Ceca Ražnatović se oprobala u u filmu Stojana Stojčića „Nečista krv“, u ulozi zanosne Koštane. Iako je film jedno vreme bio u zapećku, kada se pojavio na malim ekranima, ostvario je veliku gledanost, ali ni približno onakvu kakva bi bila da se prikazivao u bioskopima. 

Svetlana ponovo bez komentara! 
Folk pevačica ni ovog puta nije želela da potvrdi naša saznanja, pa nam je iz njene pres službe saopšteno da nema nikakav komentar. Takav stav i nije preterano iznenađujući, ako se zna da se od kada je u kućnom zatvoru Ražnatovićeva nije oglašavala u javnosti. 

Izvor:Alo!

NOVO:
kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora ova vest nije tačna, naravno ovo je još jedan trač od strane novinara, mada moramo da priznamo, veoma je interesantan i simpatičan  :)
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)