Da se u nevolji poznaju pravi prijatelji, ovih dana se uverila folk pevačica Ceca Ražnatović, koja već mesecima u svojoj vili izdržava kaznu kućnog zatvora! Naime, nju je nedavno posetio Aca Lukas, iako su poslednjih meseci, tačnije od koncerta Jelene Karleuše na kom je Lukas bio specijalni gost, bili u prilično zahladnelim odnosima!

Aleksandar Vuksanović je odlučio da svojoj višedecenijskoj drugarici pokaže da je i dalje osoba na koju može da računa u životu i prijatelj i u dobru i u zlu!

 - Lukas je nedavno posetio Cecu. Otkako je ona u pritvoru, njih dvoje su se nekoliko puta čuli, ali zbog njegovih obaveza nisu stigli da se vide, jer je Aca skoro celo leto radio, zatim je postao tata i nije stigao da ode do nje. Pre nekoliko dana je odlučio da poseti svoju drugaricu i pruži joj podršku u teškim trenucima – priča izvor blizak pevačici i dodaje da je njihov susret bio jako emotivan.

 - Ona se baš iznenadila, jer joj se Aca, kao i do sada, našao u najtežem trenutku. Dugo je sedeo kod nje, jer je taj dan odvojio specijalno za svoju koleginicu i prijateljicu. Pričali su o svemu, Ceca mu je pričala kako se oseća i šta planira da radi kada joj kazna istekne. Lukas joj je pokazivao slike male Viktorije, s obzirom na to da pevačica nema priliku da je vidi. U jednom trenutku, kada je folk pevač trebalo da krene, njegova koleginica ga je jako zagrlila, a čak je i zaplakala. Oni se jako dugo poznaju i druže, tako da je njoj mnogo značila njegova poseta. Kako sam načuo, Aca planira opet da je poseti, jer je i sam video koliko joj to znači. A i on zna da je situacija obrnuta, da bi i ona za njega isto uradila – rekao je za naš list izvor upućen u ceo događaj.

 U želji da informaciju proverimo iz prve ruke, pozvali smo popularnog folkera koji je negirao da je bio kod Cece i dodao da tek planira to da učini.

- Ne, to nije tačno. Nisam stvarno bio kod nje. Čujemo se, kao i uvek, ali nisam je posetio još. Planiram to da uradim ovih dana - rekao je za naš list Aca.

 Odnosi zahladneli zbog Karleuše?!


 Prema čaršijskim pričama, veliko drugarstvo Cece Ražnatović i Ace Lukasa utihnulo je prošle godine, jer se Arkanova udovica navodno naljutila na njega što mu je na spektaklu u „Beogradskoj areni“ gostovala Jelena Karleuša. Ražnatovićeva se tada čak nije ni pojavila na njegovom nastupu iako su joj karte bile lično uručene. Kako se provlačilo po medijima, od tada su folk pevač i Ceca u drugačijim odnosima, sve su se ređe viđali i sve manje čuli. A jedan od dokaza da više nisu bliski kao nekada je bila i nedavna Lukasova izjava da mu koleginica nije čestitala rođenje deteta.


Izvor: Alo

8/10/2011 08:33:01 pm

poseri je jebla te ona,da je njoj para da se nakrade,govno jedno prokleto

Reply
Tanja Mesarec
8/10/2011 08:39:40 pm

Ceco, bice sve uredu... polako!
Znamo svi, da si jedna jaaka osoba i da ces i to uspeti uspesno da izdrzis.. Imas tvoju decu i drugove i Fanovi.. Mi smo uz tebe

cmoook ;)

Reply
Ninaa
8/10/2011 10:59:23 pm

CeCooo Kraljice nedaj se, cuvaj se i sve ce biti okej.Jos maloo pa ces opet biti najsretnija zena na svetu uskoro ces se opet druzit sa svojom fanovim, prijateljima,kolegama,poznanicma itd.. :) Volim tee <3 i jedva cekam 22.2 :*

i Pozz za Acu :*

Reply
tony
9/10/2011 01:16:20 am

kako ti odi pritforot ke bide ceco

Reply
zoki_cavalii
12/10/2011 07:48:51 pm

kralice........jos malo ti si hrabra mi smo uz tebe 24casa 365 dana...pratimo te podrzavamo..te u svemu jedina si nasa kralica,nasa diva ali za nas ima mnogo brojnih fanova sama znas:)) redno e jos dve pesme da pustis:) pred nova godina:)) kao poklon od tebe za sve nas!!a za koncert nemoj da brines to ce biti...decenija sto ce da se prica...ako kazem 365 dana slagacu...ako kazem 365.000dana to ce biti koncert za sve da vidi,koliko si ti hrabra i da smo uz tebe!! uvek volimo te i lubimo znas sama!! pozz iz skopje

ReplyLeave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)