Picture
Da li možete da i dalje verujete da je Ceca pre tačno 3 meseca izdala novi album? Nakon 5 godina čekanja novog albuma, album "Ljubav Živi" je pogodio fanove ko grom iz vedra neba, a da li je postao hit, naravno da jeste jer to je CECA!

3 meseca je prošlo i hajde da saberemo utiske.

"Ljubav Živi" je album koji je definitivno obeležio 2011 godinu, njegova prodaja ga je i učinila najuspešnijim, dok Cecina konkurencija se ne može isto tako pohvaliti.

Ovaj album je takođe album pun hitova, što se može odmah videti po pesmama koje su se izdvojile i koje su postale veliki hitovi na radio stanicama i top listama.

"Sve što imam i nemam","Igračka samoće","Ona","Rasulo" i "Šteta za mene" su definitivno veliki hitovi što pokazuje i gledanost njihovih video klipova na YouTube.

Kad smo već kod YouTube, ukupna gledanost svih oficijalnih video klipova iznosi preko 6 miliona pregleda! Što je definitivno sjajno, a što se tiče pregleda pojedinačnih video klipova, pesma "Sve što imam i nemam" već odavno ima preko milion pregleda, a ubrzo će "Šteta za mene" i "Igračka samoće" imati takođe preko milion pregleda.

Šta više reći nego jedno veliko WOW, a i naredni meseci će biti veoma uzbudljivi za Cecine fanove. Tako na primer Cecine fanove čeka velika audicija Ceca Music Studia gde će se izabrati 10 fanova koji će snimiti Ceci pesmu u ime svih fanova, a tih 10 naravno će birati svi Cecini fanovi.

A ono što je najvažnije za sve fanove jeste da prava ludnica će početi od februara 2012 kada će Ceca krenuti sa promocijom, turnejom i naravno pojaviće se i dve nove pesme o kojima su ranije mediji pisali.

Naredni period će biti veoma uzbudljiv, da li ste spremni :)

Izvor: ceca-news
Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)