Svetlana Ceca Ražnatović održaće veliki povratnički koncert 14. juna, na svoj 39. rođendan!

Najpopularnija srpska folk pevačica će 22. februara odslužiti kaznu kućnog pritvora, koji joj je odlukom suda određen zbog višemilionske malverzacije oko transfera fudbalera FK ”Obilić”. Ražnatovićeva će konačno moći da izađe na svetlost dana iz njene vile na Autokomandi, da se sretne sa mnogobrojnim prijateljima i fanovima koji su za nju snimili čak i pesmu dobrodošlice, ali će, što je najvažnije, moći da se vrati poslu u kojem je stekla ime – muzici!


Kako telegraf.rs ekskluzivno saznaje, Ceca ima u planu da odmah po izlasku iz ”pritvora” krene u ”muzičku ofanzivu’‘, jer se nakon višemesečnog odsustva sa scene publika itekako uželela njenih hitova.


- Ceca će na leto, najverovatnije na svoj 39. rođendan (14. juna), održati veliki solistički koncert na beogradskom Ušću ili na Marakani, a kao mogući prostor pominje se čak i Arena, u kojoj pevačica do sada nije nastupala, kaže izvor telegrafa.rs blizak Ražnatovićkinom menedžmentu, i dodaje: – Iako ona već sada ima dosta ponuda za nastupe u zemlji i inostranstvu, najverovatnija opcija je da će velika “žurka”, kojom će Ceca sa svojim fanovima proslaviti slobodu i otpevati svoje najveće hitove biti održana početkom leta, zaključuje naš sagovornik.

Tokom boravka u kućnom pritvoru Cecina publika imala je prilike da bez nje uživa u pesmama s poslednjeg albuma “Ljubav živi”, objavljenog početkom maja 2011. u produkciji “Miligram”.


Izvor: telegraf.rs




Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)