_Kao i polovina Srbije, i Svetlana Ražnatović prekjučerašnji dan provela je u proslavljanju krsne slave sveti Nikola sa porodicom i prijateljima, ali, za razliku od svih prethodnih godina, ovoga puta se u vili u Ljutice Bogdana nije čula muzika.

Kako “Alo!” saznaje, najpopularnija srpska pevačica je slavu koju je počela da obeležava uz pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, između ostalog, posvetila i sećanju na njega, budući da je pre nekoliko dana u Južnoj Africi lociran njegov ubica Dobrosav Gavrić.


- Svetlana je, kao i uvek, ispoštovala tradiciju, pa je sve bilo posno pripremljeno, ali bez velikih kulinarskih eksperimentisanja, već vrlo skromno, u skladu sa njenim sadašnjim mogućnostima. Bez obzira na sve što se piše, ona ipak ima ozbiljnih poteškoća da skupi novac za rate koju plaća državi i to se moglo videti i po slavskoj trpezi - otkriva za naš list jedan od gostiju na Cecinoj slavi, i dodaje da jeste bilo slave, ali nije bilo slavlja:

- Ovoga puta Ceca nije zapevala, niti je uopšte bilo muzike, pa je bilo više mesta za priču i evociranje uspomena. Sudbina je htela da Arkanov ubica bude pronađen baš pred Svetog Nikolu, pa se to, naravno, nametnulo kao jedna od tema. Svetlana se, kao i svi mi, pita kako je moguće da je on uopšte uspeo da odšeta iz sudnice i napusti zemlju. Ta priča je u njoj pokrenula snažne emocije i more sećanja, pa je sa svojim prijateljima iznova prošla taj traumatični događaj koji, kako je rekla, nikada nije uspela da obriše iz duše. Pričala je o tom danu, kako je mrtvog muža privijala na grudi moleći za pomoć. Svi smo zastali sleđeni, a ona je samo progutala knedlu, ali je i tad uspela da zadrži suze - kaže naš sagovornik, koji je zadivljen činjenicom da Ražnatovićeva ni u ovako teškim trenucima, s obzirom na to da je u kućnom pritvoru, ume da prihvati šalu na svoj račun, pa i da se nasmeje svojoj situaciji:

- Šalili smo se kako ima bolje osvetljenje i društvo nego u ćeliji. I ona se smejala, čak se i sama našalila: ”Eto, Ceca sve može da izdejstvuje, pa čak i sebi pritvor”. Bila je uglavnom dobro raspoložena jer je bila među odabranim prijateljima, u pravoj porodičnoj atmosferi. Ono što je upadljivo je da nikada bolje nije izgledala, bar deset godina mlađe, iako je bila u potpuno opuštenom izdanju, a ne u glamuroznoj toaleti kao ranijih godina - završava naš izvor.

Palma i Šaulić slavili sa Cecom
Ovogodišnja slava u domu Ražnatovićeve bila je skromnija nego inače ne samo po umerenijoj trpezi i izostanku muzike, već i po broju gostiju. Osim rodbine, sa Cecom su ove godine slavili samo najbliži prijatelji: Saša Vidić, Marijana Mateus, Dragan Marković Palma, Biljana Spasić, Aleksandra Janković, Miloš Nadaždin, Žika i Dajana Jakšić, Šaban i Gordana Šaulić, a bio je tu i pevačicin duhovnik, monah Stefan Šarić.

Izvor: Alo!

21/12/2011 05:09:00 am

nemogu bez tebe kissss....

Reply



Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)