Ceca Ražnatović je definitivno obeležila i 2011 godinu. Nije prošao ni dan,a da se ne nađe u nekom od poznatih magazina.

Ceca je 2011 godinu možemo reći započela uspešno. Nakon veoma uspešnih koncerta u Australiji krajem 2010 godine, mediji su i dalje pisali o Cecinom uspehu.
Naravno kao i uvek postojali su tračevi o duetima,tako je npr početkom godine bio aktuelan trač o duetu sa Jovanom Pajić. Sredinom januara desilo se i čuveno Cecino gostovanje u najgledanijem srpskom talk show-u Veče sa Ivanom Ivanovićem na tv Prva, gde je Ceca izgledala fenomenalno! U tom poznatom show-u Ceca je najavila njen dugo očekivani album za mesec Jun.Tokom januara Ceca je podigla optužnicu protiv JK, što je naravno bila medijska bomba.

Ceca nije gostovala samo na tv Prva, takođe je gostovala i u emisiji Bingo na tv RTS, pa je potom gostovala u reality show-u Dvor na tv Pink.
Krajem meseca odjeknula je jedna vest poput bombe, a ta vest je bila da će Ceca organizovati veliki koncert  u Zagrebu, što se na kraju ispostavilo kao trač.

U februaru su naravno ponovo kružili tračevi o Cecinim duetima, a ovog puta je to bio duet sa Lil Wayne u produkciji Filipa Filipija. Vest meseca je bilo Cecino "pomirenje" sa Acom Lukasom, i naravno vest da je Ceca #1 na facebook mreži.

U martu Ceca najavljuje da će sa Milijem da radi novi album. Zatvaranje 39-tog Festa biće definitivno zampaćeno po dolasku Cece Ražnatović koja je bila tu da podrži svog prijatelja Vuka Kostića. Krajem meseca kreće opšte poznata medijska hajka protiv Cece Ražnatović zbog optužnice povodom prodaje igrača FK Obilića.

U narednom mesecu aprilu takođe se nastavlja medijska hajka, ali i izlaze mnogobrojni naslovi kako Ceca odustaje od karijere, kako se Miligram povlači sa projekta novog Cecinog alnuma, kako je Ceca završila na infuziji ...
Naravno mnogi Cecini prijatelji koji su estradne ličnosti putem mnogobrojnih medija pružali su Ceci podršku, a sredinom meseca Ceca je postigla nagodbu sa sudom.

I dok je april mesec bio u znaku Cecinog privatnog života,možemo reći da je maj bio u znaku njene muzike gde su naravno svi mediji to propratili. Tokom maja fanove je Ceca obradovala sa svojim najnovijim slikama koje su izašle u magazinima Svet i Hello! Saznao se i naziv njenog novog albuma "Ljubav Živi", pojedini novinari su čak imali priliku da ga preslušaju i ocenili su ga ocenom 10!
Krajem meseca izlazi prvi singl sa novog albuma "Šteta za mene" koji za kratko vreme postaje #1,a prodaja ovog singla je rasla iz minuta u minut!

U junu se znalo samo jedno, a to je da su svi fanovi sitno brojali do novog albuma. Izlazi album Ljubav Živi koji u kratkom roku ruši sve rekorde prodavanosti, i postaje #1! Pojavljuju se i promotivni spotovi za sve pesme novog albuma. Krajem meseca Ceca počinje sa izdržavanjem njene kazne u kućnom pritvoru, što su naravno svi mediji sa velikom galamom propratili.

Nakon burnog juna meseca, i jul nije zaostao. Ljubav Živi je postao veoma popularan album, a počeli su da se izdvajaju veliki hitovi poput Sve što imam i nemam, Igračka samoće,Ona,Rasulo...

U avgustu se pojavljuje Cecina biografija magazina Story,a u medijima se pojavljuju naslovi da Ceca planira turneju u martu 2012, da je snimila dve nove pesme koje će izaći u januaru 2012...
Među tračevima pojavljuje se hit trač da Anđelina Džoli planira da snimi film o Ceci Ražnatović. Igračka samoće postaje hit leta na portalu tracara.com

A u septembru Sve što imam i nemam postaje hit leta na portalu Opera17. Cecin novi album nastavlja dalje sa svojim uspehom, takođe i na YouTube. Ceca Music Studio započinje zajednički projekat sa Cecinim fanovima "Mi pevamo Ceci" gde počinju audicije, gde se biraju fanovi koji će otpevati pesmu posvećenoj Ceci. Mediji započinju dramu u stilu da Ceca planira da napusti Srbiju itd.

U oktobru pesma za pesmom postiže milion pregleda na YouTube što je još više pokazalo da je album Ljubav Živi i dalje broj 1. Ovaj mesec je bio nekako tiši nego prethodni ali kao i uvek nastane neki boom a ovog puta je u medijima bila vest kako Cecu posećuje monah, sve bi naravno bilo lepo dok pojedine "zvezde" nisu u medijima davale svoje mišljenje što je od cele ove male vesti pravilo dramu.

Odmah u novembru stižu najave da će Ceca nakon svog pritvora započeti svoju veliku turneju i to u Švajcarskoj.I ovog meseca su kružile vesti o duetu sa Cecom,a ovog puta duet Cece i Saše Kovačevića. Pojedini mediji tokom ovog meseca su pokušavali lažima da dignu hajku protiv Cece ali nije im uspelo jer Cecino pojavljivanje na sudu (na samo sat vremena) je zasenilo sve. Ceca je izgledala savršeno i jako što je bio ogroman šamar onima koji je mrze i žele da je vide uništenu. O ovom Cecinom pojavljivanju se pisalo čak do decembra.

U decembru se i dalje pričalo o Cecinom izgledu sa suđenja, a tu su se i javila prozivanja između Cecinih fanova i JK. Novine su naravno pisale o Cecinoj ulozi u seriji Nečista krv koja će se u necenzurisanom izdanju pojaviti 1 januara 2012 na televiziji. Tradicijalno kao i svake godine mediji su pisali o Cecinoj slavi i o gostima koji su došli na Cecinu slavu.

Kada se osvrnemo na sve ove događaje,možemo reći da su u 2011 godini bukvalno svi mediji pisali o Ceci. Ono što je najvažnije jeste da album Ljubav Živi je obeležio ovu godinu, što mnoge ljubomorne zvezde neće priznati i što je Ceca dokazala da je jaka žena. Mi smo sigurni da će 2012 godina doneti puno dobrog Ceci i Cecinim fanovima, da ćemo zajedno sa Cecom pevati njene nove pesme na velikim koncertima i zaboraviti sve nemile događaje koje su zatekli Cecu u 2011 godini.

p.s. Srećni Vam predstojeći praznici... <3

Izvor: ceca-news




Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)