Psiholog Aleksandra Janković, koja je poznata i po svojoj religioznosti, stala je na stranu Svetlane Cece Ražnatović, kao i na stranu njenog ispovednika Stefana Šarića, koga su pojedinci osudili jer je hvalio svoju duhovnu učenicu!

Naime, poslanica Nove Srbije za „Alo!“ iznosi pozitivno mišljenje o popularnoj pevačici koja trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora u svojoj vili na Dedinju!

 - Ceca nije neko ko je postao vernik preko noći. Ona je kroz svoje pesme i pre tragedije koja ju je zadesila otpevala svoju molitvu. Setite se pesme ‚Isuse‘, pa ‚Dragane moj‘. Žena prolazi kroz mnogo težak period i naravno da će sve lakše podneti ako porazgovara sa nekim ko će umeti da je sasluša, a neće je osuditi - kaže Jankovićeva, koja je šokirana hajkom na Cecu:

 - Ne osuđujem sveštenika što je davao izjave po medijima, jer i on verovatno ima potrebu da je odbrani. Ceca je ipak mnogo velika zvezda kod nas i prosto ja ne razumem ljude, a ni medije koji toliku hajku dižu oko svega što se nje tiče. Ona je od svega našla spas u duhovnim razgovorima, što je meni razumljivo - konstatuje Aleksandra Janković i zaključuje:

 - Ljudi su čudni, kada joj je u životu bilo sve potaman, svi su joj se divili, kada su joj kola krenula nizbrdo i kada je osuđena, svi su počeli da je osuđuju.
Izvor: Alo




Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)