Picture
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prošla je kroz agoniju kada je zbog kućnog pritvora bila sprečena da bude uz sina Veljka koji je na Kipru pao s motora

Vozeći se pre dvadesetak dana na vespi po kiparskom gradu Paralimni, sin folk zvezde Svetlane Ražnatović (38), Veljko (14), doživeo je nezgodu i zadobio teže telesne povrede. Iako je njegov drug koji je upravljao motorom vozio samo 30 km/h, ulazak u blagu krivinu na jednoj uzbrdici bio je veoma opasan jer su nakon proklizavanja na pesku i zanošenja zadnjeg točka tinejdžeri pali s dvotočkaša. Prilikom pada Veljko je podleteo pod parkirani auto čiji ga je branik isekao po vratu. Odmah je hospitalizovan i posekotina dugačka 15 centimetara kao i povređeno uho ušiveni su.
Picture
Dečak se veoma uplašio jer inače nije ljubitelj motora, a od teških posledica sačuvala ga je kaciga koju je, kao i njegov drug, srećom imao na glavi. Kada je saznala šta se desilo njenom detetu, Cecu je obuzeo osećaj neverice i straha budući da prvi put u ovako teškoj situaciji nije mogla da pritekne u pomoć svom sinu. Isprva nije znala sve detalje o nezgodi jer su bližnji želeli da je poštede nerviranja. Tek kada se Veljko oporavio, Ražnatovićki je saopštena istina o nemilom događaju. Veljko se sad dobro oseća i krenuo je u školu iako je zbog svega što se desilo pretrpeo traumu. Odmah nakon što je vest o njegovoj nezgodi objavljena, Cecu su zvali mnogobrojni prijatelji, a među onima koji su je posetili bio je i modni kreator Saša Vidić.
Picture
- Tog dana kada smo se videli, situacija je bila veoma napeta jer još nije znala šta je zapravo istina, osim da je Veljko u bolnici. Srećom, uz njega je bila Anastasija koja je kao vrlo realno i racionalno dete smirila brata. Sada je sve u redu i Veljko se oseća dobro. Ceca i ja smo iskreni prijatelji koji se uvek nađu jedno drugom u nevolji. Njena čuvena rečenica glasi: Svi smo mi dobri dok se smejemo, a gde su prijatelji kada nestane smeha - dodaje Saša.

Inače, priče o tome kako Ceca zakonski može da dobije mogućnost da otputuje na Kipar kako bi videla sina, potpuno su netačne budući da ona i njena sestra Lidija imaju znatno rigorozniji pritvor od ostalih zatvorenika sa elektronskom narukvicom. Od kućnih prostorija mogu da koriste samo dnevnu i spavaću sobu sa kupatilom. Nemaju mogućnost osmočasovnog radnog vremena niti izlaze van pomenutih prostorija. Čak im ni izlazak na terasu nije dozvoljen, kao ni korišćenje bazena, kako se spekulisalo. Ceca s druge strane od Odeljenja za izvršenje krivičnih sankcija nije imala nikakve posebne zahteve te nije ni bilo govora o njenom odlasku na Kipar. Pomirila se s tim da ima najrigorozniji pritvor tog tipa.


Izvor: story.rs

10/10/2011 05:20:55 am

Reply



Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)