Picture

 "Novosti" saznaju: Iako joj ovih dana ističe tek drugi od osam meseci kućnog pritvora, Svetlana Ražnatović iz kućnog pritvora zakazuje svetsku turneju 
FOLK diva Svetlana - Ceca Ražnatović počela je sa pripremama za veliku svetsku turneju. Mada joj ovih dana ističe tek drugi od osam meseci kućnog pritvora, popularna pevačica će početkom marta, kada joj skinu elektronsku narukvicu s noge, početi da promoviše pesme s novog albuma "Ljubav živi".

Da je album bio pun pogodak muzičkog trija iz snova, Cece, kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija i tekstopisca Marine Tucaković, govori činjenica o rasprodatom drugom tiražu, ali i pozivi iz inostranstva za gostovanje naše najpopularnije folk pevačice.

- Cecu su rezervisali za skoro celo proleće sledeće godine vlasnici koncertnih agencija iz inostranstva - kaže, za "Novosti", izvor blizak folk zvezdi। - Vlasnici evropskih diskoteka, klubova i velikih koncertnih dvorana shvatili su da će Ceca biti pravi hit kada izađe iz kućnog pritvora, zbog čega se pevačici usijao fiksni telefon. Već je zakazala koncerte u martu i aprilu, a sigurno će i celo leto provesti radno.
Picture
Mada su bez njenog lika nove pesme našle put do publike i zagospodarile muzičkim top-listama, Ceca planira da za većinu njih snimi spotove.

Osim video-klipova, Cecine fanove posebno će obradovati vest da je njihova miljenica u tajnosti snimila još dve pesme, koje nije želela da uvrsti na album, jer planira da ih promoviše tek po izlasku iz kućnog pritvora. Pesme se nisu našle na CD-u, jer se Mili oslanja na numerološku filozofiju kada vrši selekciju pesama za album, tako da nije slučajno što je za Cecin odabrao devet pesama, a ne deset, kao što je to bio slučaj sa prethodnim diskom.

Ako se uzme u obzir to da broj devet u numerologiji predstavlja energičnost, polet, strastvenost i novi početak, a da je album posvećen ljubavi, Mili i Ceca želeli su da poruče da se za prave vrednosti i te kako treba boriti. Pesme koje su ostavljene po strani, namenski su rađene za Cecin veliki povratak na estradu, i pretpostavlja se da će biti najveći hitovi.

- Ceca će nove pesme predstaviti nakon što vizuelno isprati aktuelne. Njena želja je da napravi i veliki koncert u Beogradu, kako bi se i na taj način odužila fanovima na podršci koju joj pružaju tokom kućnog pritvora - navodi isti izvor.


Izvor: Novosti

desislava
24/8/2011 05:08:17 am

dai boje

Reply



Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)