Picture
  Opuštena - Svetlana Ražnatović prvi put posle dva meseca kućnog zatvora izašla na balkon svoje vile na Dedinju u trenutku kada su navijači sa „Marakane" skandirali: „Ceco, izađi" i gledala meč između Zvezde i Rena!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, posle dva meseca kućnog zatvora, prvi put je u četvrtak veče izašla iz svoje vile na Dedinju - sa jedne od terasa svog raskošnog doma gledala je utakmicu Crvene zvezde i Rena!Osim na terasi, poznatoj pevačici je pre nekoliko dana omogućeno da se kreće po celoj kući i koristi bazen u podrumu, iako je prvobitno mogla da boravi samo u spavaćoj i dnevnoj sobi i kupatilu.

- Ceci je nekoliko dana pred utakmicu na 'Marakani' zatvorska narukvica podešena tako da može da se kreće po čitavoj kući, izlazi na terasu i kupa se u zatvorenom bazenu u okviru vile. Navijači koji su u četvrtak pohrlili na Zvezdin stadion u blizini njene kuće, skandirali su: „Ceco, izađi!" Pošto nije htela da se eksponira u javnosti, izašla je na terasu na kojoj nisu mogli da je vide. Ceci je to bio dovoljan kontakt sa spoljašnjim svetom posle 60 dana izolacije. Na isti balkon izlazila je i nekoliko puta tokom trajanja utakmice odakle je mogla da vidi i stadion, kako bi se osetila bar malo slobodnije - kaže naš izvor blizak pevačici.

Nakon prvih desetak dana kazne Ceca je počela da prima posete, za koje joj nije potrebna dozvola, osim ako se ne radi o ljudima koji imaju kriminalni dosije. Njoj i njenoj sestri Lidiji, koja takođe izdržava kaznu, u posetu redovno dolaze roditelji Slobodan i Mira, zet Predrag Ocokoljić, direktor „Kolor pres grupe" Sreten Radović, kreator Saša Vidić, tekstopisac Biljana Spasić i mnogi drugi.
Picture
Ceca je nedavno organizovala večeru za svoju kumu i koleginicu Viki Miljković.
- Nažalost, zbog dužeg odsustva iz Beograda samo jednom sam posetila kumu. Pričale smo o istim temama kao i u periodu kada nije imala narukvicu, a to su naša deca i porodica, a dotakle smo se i estrade. Ceca se sa ovom situacijom nosi onako kako mora, jer ne može da je promeni. Nerviranje joj ne bi pomoglo - kaže Viki. 


Cecin novi album „Ljubav živi" najprodavaniji je bez obzira na to što pevačica nema pravo na medijsku promociju! Iako je istovremeno i Lepa Brena objavila novi CD, čelna pozicija Cecinog albuma nije ugrožena. Njeni sajtovi su među najposećenijih 20 srpskih muzičkih prezentacija, dok se na njenim fan stranicama dnevno okupi više od 355.000 obožavalaca.

Izvor: "Press"

20/8/2011 05:36:00 am

da li znate kada tacno skida narukvicu

Reply
danijela
20/8/2011 07:26:24 am

22. 2.2012

Reply
27/8/2011 11:11:31 pm

cecu mogu samo da mrze oni sto je nevole a to je propala srbska vlast nedaj se sveylana

Reply



Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)