Picture
Seka bila najveselija! Gala slavlje - Folk diva Svetlana Ražnatović proslavila u utorak u svojoj vili na Dedinju 38. rođendan u društvu porodice i najbližih prijatelja! Pevačica pevala Brenine i Šemsine pesme, a žurka trajala do ranih jutarnjih sati


Folk diva Svetlana Ražnatović proslavila je u utorak uveče 38। rođendan, a tim povodom organizovala je gala žurku u svojoj vili na Dedinju!


Iako je uskoro očekuje odlazak u kućni zatvor, Ceca je izgledala nikad lepše, a već od 21 čas počela je da dočekuje goste koje su činili njena porodica, kumovi i najbliži prijatelji. Press ekskluzivno objavljuje fotografije slavlja, kao i šta se dešavalo unutar velelepne vile.

- Među prvima Ceci su rođendan čestitali Sandra Čoban, supruga vlasnika „Kolor pressa" Roberta Čobana, i Sreten Radović, direktor „Kolor pressa" i Cecin blizak prijatelj i saradnik. Ubrzo se pojavila tekstopisac Biljana Spasić, kao i Ražnatovićkini kumovi Viki Miljković i Dragan Tašković Taške. Sa velikim buketima cveća u toku večeri pristigli su i voditelj Vladimir Stanojević, pevači Aco Pejović, Nikola Rokvić i Saša Kovačević! Od poznatih dama pristigle su i Goga Sekulić, kao i kreatorka Marijana Mateus! U bogatom švedskom stolu uživali su fudbaleri Saša Zimonjić i Lola Smiljanić, a Svetlana Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić stigli su tačno u ponoć sa velikim poklonom.
Picture
Za odlično muzičko veče bio je zadužen bend „Nostalgija," a već oko 11 sati mikrofona se latila i slavljenica koja je otpevala Breninu pesmu „Duge noge", ali i čuveni hit Šemse Suljaković „Pristajem na sve"! Ceca je bila veoma raspoložena i prema mišljenju gostiju nikada lepša, a na sebi je imala kreaciju „Patricije Pepe". Posle nje nizali su se pevači, pa su se mikrofona latili Viki, Sanja Đorđević i Nikola Rokvić, a najveseliji je bio Cecin stilista i poznati kreator Saša Vidić, koji je došao u majici sa Cecinim likom!
Tačno u pola 12 Cecin sin Veljko izneo je prelepu belu tortu na kojoj su bile svećice sa brojem 38, a pre nego što ih je ugasila, pevačica se zagonetno zamislila i sa osmehom na licu zamislila želju ne želevši da je podeli sa gostima.
Picture
Cecina deca Veljko i Anastasija bili su jako raspoloženi, a veče su proveli u društvu svojih drugara! Veljkov tamnoputi drug Kagaji veče je proveo šarmirajući zgodnu voditeljku TV Prve Danijelu Jankov.
Inače, čim je pristigla, mikrofona se latila i Seka Aleksić, koja je otpevala svoje hitove „Crno i zlatno" i „Aspirin", a po posebnoj želji voditelja Vlade Stanojevića i dva hita Silvane Armenulić „Šta će mi život bez tebe dragi" i „Nekad sam bila ja"। Ona je sve prisutne digla na noge, a žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova, kada su Cecinu kuću napustili poslednji gosti.



izvor: pressonline.rs




Leave a Reply.


(t/s) (go) (co) (do)